jr_jamis Üye emeğine sağlık sertfikaldım ama phyton s60 bileşeni eksik die bi uyarı verdi ne yaplamlıyım helpmee!!!!
emeğine sağlık sertfikaldım ama phyton s60 bileşeni eksik die bi uyarı verdi ne yaplamlıyım helpmee!!!!
jr_jamis Üye nadir süpersin (: teşekkür ederim pythn yüklü olmasına rağmen çalışmadı pythn bileşeni eksik hatsı veri yav bu nasıl düzelecek bi yardım ederseniz çook sevinecem ---------- Eklendi @ 17:41:08 ---------- Yazıldı @ 17:37:40 ---------- alo çalışmıo bu
nadir süpersin (: teşekkür ederim pythn yüklü olmasına rağmen çalışmadı pythn bileşeni eksik hatsı veri yav bu nasıl düzelecek bi yardım ederseniz çook sevinecem ---------- Eklendi @ 17:41:08 ---------- Yazıldı @ 17:37:40 ---------- alo çalışmıo bu
jr_jamis Üye yae ben pys60 kurdum ama ginede bu pro pys60 bileşeni eksik deyip yüklemeyi kapatıyo helpme please.... - - - Eklendi - - - yae ben pys60 kurdum ama ginede bu pro pys60 bileşeni eksik deyip yüklemeyi kapatıyo helpme please....
yae ben pys60 kurdum ama ginede bu pro pys60 bileşeni eksik deyip yüklemeyi kapatıyo helpme please.... - - - Eklendi - - - yae ben pys60 kurdum ama ginede bu pro pys60 bileşeni eksik deyip yüklemeyi kapatıyo helpme please....