Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
Selçuk'un işi çalım atmak değil(aslında q7ninde değil), oynadıkları mevki ortasaha diye geçer ama farklı.. akşam görcez uzatmanın alemi yok
----------Eklendi @ 16:08:35 ---------- Yazıldı @ 16:05:30 ----------
maçtan önce maçın analizi tablodan yapılır (maçtan sonra da yapılır)
sende akşam tabelaya bakarsın
Selçuk'un işi çalım atmak değil(aslında q7ninde değil), oynadıkları mevki ortasaha diye geçer ama farklı.. akşam görcez uzatmanın alemi yok
q7 kanat oyuncususabri gibi kanat oyuncunuz oldugu için kıskanmayın lütfen sabriiiiiiiiiii rakibinden sıyrıldı çerceveyi gördü şutttt .... taç atışıyla oyun başladı
İyi oynayan kazansın diyorum .
Beşiktaş kazanırsa daha iyi olur tabi .
mertin attgi tabloya bakarak yapcak degilim ya aksamki macin analizini metin alemsin.yine bence sus diyorum sanabirlikte bakariz aksamki tabloya hay hay.D
q7 kanat oyuncususabri gibi kanat oyuncunuz oldugu için kıskanmayın lütfen sabriiiiiiiiiii rakibinden sıyrıldı çerceveyi gördü şutttt .... taç atışıyla oyun başladı
Sabri ve Q7 karşılaştırması ilginç
suç işlediğini internet üzerinden yazıyorsun yani ?ben ızlıyorum netten
smiley kullanmadın, hayırdırevet mert şikayet et
link at beeevet mert şikayet et
kim kufrediyo niye guluyosunuz pardonkendi stadinizda eh bi zahmet 3-2 bu boru degil.sizdeki havayi görende 3-0 sanar.tamam aldnz ama dedigim gbi kendi evinizdi kil payi eh bi zahmet
tebrik ederim.
kartalim cok guzel oynadi ayrica.uyuycam sirf konumda aldik hani kayboldnz nerdesnz zart zurt muhabbeti dönecegini tahmin ettgmden geldim malum buara sk ugramiyorum.ama dönmus bile
he canm aldnz Hadi iyi geceler.d
eyvallah
Tebrik ederim Galatasaray'ı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?