ahmetcilara Üye teşekkür ederiz ama bunu birde full yapsanız ne kadar iyi olur bir türlü yapamadım n80 için full?_
alaybeyi Üye Sertifika sorunu yaşayanlar birde aşağıdaki linktekileri deneyin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sertifika sorunu yaşayanlar birde aşağıdaki linktekileri deneyin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mc_free Üye programı nasıl sertifikalıyacam yardım ederseniz çok sevinirim --------------- Ekleme --------------- sertifika hatası veriyor nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz --------------- Ekleme --------------- sertifika hatası veriyor nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz
programı nasıl sertifikalıyacam yardım ederseniz çok sevinirim --------------- Ekleme --------------- sertifika hatası veriyor nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz --------------- Ekleme --------------- sertifika hatası veriyor nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz
xakbabax Üye slm kaedes ben yukledim ama setifikasi gecmis diyo nasil olacak yardim edermisiniz nokia N95 kullaniyorum saygilar
slm kaedes ben yukledim ama setifikasi gecmis diyo nasil olacak yardim edermisiniz nokia N95 kullaniyorum saygilar
haylaz5581 Üye ya arkadaşlar bunun nokıa e50 için uyumlu olanı yokmu --------------- Ekleme --------------- slm arkadaşlar bunun nokıa e50 için uyumlu olanı yokmu şididen teşekkürler
ya arkadaşlar bunun nokıa e50 için uyumlu olanı yokmu --------------- Ekleme --------------- slm arkadaşlar bunun nokıa e50 için uyumlu olanı yokmu şididen teşekkürler
FINDIKSİ Üye ben yükledim fakat telefonum desteklemiyor diyor sertifikalamyı da bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen telefon modelim nokia N95... teşekkürler şimdiden ..
ben yükledim fakat telefonum desteklemiyor diyor sertifikalamyı da bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen telefon modelim nokia N95... teşekkürler şimdiden ..
bygoodman Üye arkadaslar selamlar ben nokia n 95 kullanıcısıyım calısmadı bu praogram yardımcı olurmusunuz???