Fujitsu siemens alanlar duyurulur Amilo 1451 aldım ilk hafta arızalandı değiştirmediler.Teknik serviste 15 gün bekledi 15 gün sonra parça siparişi verildi.Ne zaman geleceğinin bilinmediğini söylediler.Ne güzel değilmi 2 milyar para ver haftasında arızalansın.15 gün cihaza bakılamasın bekletilsin.İşte türkiyede dijital ürün almanın riski bu.Arızalandımı yandın.Hiçbir hakkın yok.Kafadan teknik servisin 30 gün süresi var.ve genelde sonuna kadar kullanıyorlar.He 30 gün sonra cihazı alıcan diye birşeyde yok.sıfır aldığın bir ürün bu.Şikayet var.com adresine girdim birde ne göreyim.Aklınızda bulunsun bir ürün almadan önce bu siteye bir göz atın.Fikir sahibi olursunuz.Önemli olan cihazın arızalanması veya arızalı çıkması değil firmanın ürünün arkasında durmaması.
Burda suçlu sadece bu firma değil.Kanunların yaptırımları olmaması.Yazık bize yazık bu ülkeye.
Buarada özelliklerine aldanıp bu ürünüde almayın.Asus A6vc var 64mb paylaşımsız 256mb kadar çıkan pciexpres var.Siemens ise 32mb pci expres.Asusta 1.3 megap. kamera var.
Siemensin yanında dandik bi çanta ve oem bir bluetout adaptör verdiler.Golddan aldım.Adaptörü xp tanımıyor.Hediyeleride yaramaz.
Tavsiye etmiyorum.
Ürün çok ısınıyor pili çok çabuk bitiyor.
Birazda hassas bir yapısı var insana güven vermiyor.