'Patron
Üye
-
Konu Sahibi
-
bad.not happened.You said my english is bad ha!!What Happened:
Unutmuşum demek ki
Dilbilgisi kurallarına girmeyelimturkish in t sini burda büyük harfle kullanmassan uyrukluk anlamı içermez tek yanlış olan bu
Burayı da ingilizce yazsaydın ya
bad.not happened.
ama ingilizcede kelimeler kullanıldığı yere göre farklı anlamlar kazanır. ve birçok kalıp vardır. örneğin your welcome kelimesi. turkish orda o anlama gelebilir ama baska yerde baska anlama gelebilir. Turkey kullanıldığı yere gore country de olur animal da olur.
Ne biliyorsun söyle
haha abicim biliyorum seni ben
bad.not happened.ama ingilizcede kelimeler kullanıldığı yere göre farklı anlamlar kazanır. ve birçok kalıp vardır. örneğin your welcome kelimesi. turkish orda o anlama gelebilir ama baska yerde baska anlama gelebilir. Turkey kullanıldığı yere gore country de olur animal da olur.
Dilbilgisi kurallarına girmeyelim
Ne biliyorsun söyle
bad.not happened.
ama ingilizcede kelimeler kullanıldığı yere göre farklı anlamlar kazanır. ve birçok kalıp vardır. örneğin your welcome kelimesi. turkish orda o anlama gelebilir ama baska yerde baska anlama gelebilir. Turkey kullanıldığı yere gore country de olur animal da olur.
aynen you're welcome bu arada birşey değil anlamında ama normalde welcome hoşgeldiniz demek ingilizlerin kelime dağarcığı gelimemiş
ingilizlermi ne yağmur yağınca kedilerin köpeklerin işediğini sanarmış eskidenCats and dogs da ''bardaktan boşalırcasına'' demek
İlginçç
-
ingilizlermi ne yağmur yağınca kedilerin köpeklerin işediğini sanarmış eskidenondan olsa gerek cats and dogs
Cats and dogs da ''bardaktan boşalırcasına'' demek
this is for youHahah bu ne ya----------Eklendi @ 19:00:29 ---------- Yazıldı @ 18:59:50 ----------İlginçç
dont worry about it. i cant use Gt. i can use my mind. do you understand ? ok. now go way
o zaman Turkish Airlines Türkçe Havayolları mı? yapmayın bunu
ingilizlermi ne yağmur yağınca kedilerin köpeklerin işediğini sanarmış eskidenondan olsa gerek cats and dogs
bad.not happened.
Sende açta sanada yazalımya ben ingilizce konu açtım tamamı ing mesaj yazmak yasak diye konumu kapattılar.Hani adalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?