Yardım freedom yükledikten sonra wifi simgesi mavi olmuyor?

Konu Sahibi
freedom yükledikten sonra wifi simgesi mavi olmuyor?
Telefona freedom uygulamasını yükledim ondan sonra bir daha wifi simgesi mavi olmadı artık google play e giremiyorum hard format attım gene olmadı şimdi ne yapmalıyım acil yardım

Telefona freedom uygulamasını yükledim ondan sonra bir daha wifi simgesi mavi olmadı artık google play e giremiyorum hard format attım gene olmadı şimdi ne yapmalıyım acil yardım

Root Explorer ile /system/etc/ içine girip hosts dosyasını silip cihazı yeniden başlatırsan google playe girebilirsin

Konu Sahibi
Onu denedim olmadı ama onu yaptıktan sonra telefona hard format attıktan sonra düzeldi

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi
Tamam sildim ama telefonu kapadım açtım olmamıştı hard format attım o zaman düzeldi

Kardeşim çok sağol host dosyasını silince düzeldi

M2RuN

Üye
Root Explorer ile /system/etc/ içine girip hosts dosyasını silip cihazı yeniden başlatırsan google playe girebilirsin

Kardeşim biraz daha açıklama yapabilir misin ?
Telefon root lu ama root ile explorer nerede nasıl yapılır suan hiç kafam basmıyor. Rica etsdem açıklıyabilir misin ?

Kardeşim biraz daha açıklama yapabilir misin ?
Telefon root lu ama root ile explorer nerede nasıl yapılır suan hiç kafam basmıyor. Rica etsdem açıklıyabilir misin ?

Linkten uygulamayı ındır

system/etc/ içine girip hosts dosyasını silip cihazı yeniden başlatırsan google playe girebilirsin

Tepkiler: M2RuN

M2RuN

Üye

Linkten uygulamayı ındır

system/etc/ içine girip hosts dosyasını silip cihazı yeniden başlatırsan google playe girebilirsin

Kardeşim Çok Teşekkür Ederim...
Yardımın beni büyük bir dertten kurtardı

Rozapk

Üye
Kardeşim çok sağol ho dosyasını silince düzeldi