SelmanTE Üye baba çok qüseller ya içim qitti walla bende kertemeyen_kele yi kullanıyom baba kendime bakıp bakıp qülüyom ya çolk manyeksiniz... :artı: :artı: :artı: :artı: :artı:
baba çok qüseller ya içim qitti walla bende kertemeyen_kele yi kullanıyom baba kendime bakıp bakıp qülüyom ya çolk manyeksiniz... :artı: :artı: :artı: :artı: :artı:
_KadirşinaS_ Üye Bakkalgazi Yarasaboku Werder_veremem Eşleşemeyen_homolog_kromozom Nükleer_başlıklı_kız Tutşunun_ucunu_döşeyelim_abi Tatminatör Sokemon Hayvanuskas şuursuz_manda poşet_çay hem_kel_hem_fodul shitlembik çöp_kovası kara_murat_fatihin_fedaisi ( Burdaki Murat ben oluyorum ) stesli_porsuk internettin_hoca keten_prenses (pamuk prensesin teyze kızı) gebere_jackson
Bakkalgazi Yarasaboku Werder_veremem Eşleşemeyen_homolog_kromozom Nükleer_başlıklı_kız Tutşunun_ucunu_döşeyelim_abi Tatminatör Sokemon Hayvanuskas şuursuz_manda poşet_çay hem_kel_hem_fodul shitlembik çöp_kovası kara_murat_fatihin_fedaisi ( Burdaki Murat ben oluyorum ) stesli_porsuk internettin_hoca keten_prenses (pamuk prensesin teyze kızı) gebere_jackson
keano Üye ayipostu geberen_cekirge emzikli_fare radyo_anteni ayak_kabi ultrasonicturbotelefon sunnetcocuu agir_abi hokus_pokus kedi_KILI at_poposu kaplan_pipisi ic_lastik 20valf egzantirik_necati piston_halim tesbih_makarna bigmekmenu drayvIr pervane_zili yeter bu kadar..benbaska bi gun baska bi 5dk mi daha boyle harcarim..buyrun kullanin hepsi orjinal...1dk kafa patlattim..acaip emek harcadim yani. gule gule kullanin.. :wacko:
ayipostu geberen_cekirge emzikli_fare radyo_anteni ayak_kabi ultrasonicturbotelefon sunnetcocuu agir_abi hokus_pokus kedi_KILI at_poposu kaplan_pipisi ic_lastik 20valf egzantirik_necati piston_halim tesbih_makarna bigmekmenu drayvIr pervane_zili yeter bu kadar..benbaska bi gun baska bi 5dk mi daha boyle harcarim..buyrun kullanin hepsi orjinal...1dk kafa patlattim..acaip emek harcadim yani. gule gule kullanin.. :wacko:
TommyV Üye zuhaaa... bakın bu adrestede elf isminizi bulabilirsiniz.. güzel nick oluyo yani... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zuhaaa... bakın bu adrestede elf isminizi bulabilirsiniz.. güzel nick oluyo yani... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız