jewel_ma21 Üye en "DENGESİZ" (111) not: yanlış eşleşme oldu 2: benim msjım yasmiye yasminin msji da p.lovera sanirim nasil sıyırdım kendimi 2:
en "DENGESİZ" (111) not: yanlış eşleşme oldu 2: benim msjım yasmiye yasminin msji da p.lovera sanirim nasil sıyırdım kendimi 2:
Yasminozz Üye En yalakası (Alınma yasmi,şaka yapıyorum) onun şakası olmaz hele de bi bayana asla....en yanlış cümle kuranı....... bu da jewel e en şapşall ı ve de kalp kıranı ve anlamayanı hıhhhh........
En yalakası (Alınma yasmi,şaka yapıyorum) onun şakası olmaz hele de bi bayana asla....en yanlış cümle kuranı....... bu da jewel e en şapşall ı ve de kalp kıranı ve anlamayanı hıhhhh........
perfectlover Üye yasminoz' Alıntı: En yalakası (Alınma yasmi,şaka yapıyorum) onun şakası olmaz hele de bi bayana asla....en yanlış cümle kuranı....... Genişletmek için tıkla ... Senden de özür diliyorum. Özür, özür, özür, özür
yasminoz' Alıntı: En yalakası (Alınma yasmi,şaka yapıyorum) onun şakası olmaz hele de bi bayana asla....en yanlış cümle kuranı....... Genişletmek için tıkla ... Senden de özür diliyorum. Özür, özür, özür, özür
jewel_ma21 Üye en özürgen hep msjlar karışıyo ya benim msj p.lovera idu jolyde en oynak imza sahibi 2: