__Midas__ Üye şehir bakımından bana en yakını (ben şimdi Aydında'yımda) 1 saat 40 dak falan sürüyo ,İzmir...
***BlackrosE*** en janjanlı gözlü avatarına sahip jöle Ben Geldim Millettt Yakında başlıyouz kaldığımız yerden
jöly Üye ***BlackrosE***' Alıntı: en janjanlı gözlü avatarına sahip jöle Ben Geldim Millettt Yakında başlıyouz kaldığımız yerden Genişletmek için tıkla ... yandık desene en yeni gelen eski üyesi :
***BlackrosE***' Alıntı: en janjanlı gözlü avatarına sahip jöle Ben Geldim Millettt Yakında başlıyouz kaldığımız yerden Genişletmek için tıkla ... yandık desene en yeni gelen eski üyesi :
jöly Üye Darkmayne' Alıntı: jöly hala şoktayım o yüzden yazmak zorundayım en asuman krause seveni : : kızma sakın Genişletmek için tıkla ... en dayak yemek isteyeni.. ::
Darkmayne' Alıntı: jöly hala şoktayım o yüzden yazmak zorundayım en asuman krause seveni : : kızma sakın Genişletmek için tıkla ... en dayak yemek isteyeni.. ::
Darkmayne Üye Ama napim bi bizim arkadaş var seven asuyu bide sen o yüzden dedim yani bi art niyetim yok dayağı da hakettiysek boynumuz kıldan ince :
Ama napim bi bizim arkadaş var seven asuyu bide sen o yüzden dedim yani bi art niyetim yok dayağı da hakettiysek boynumuz kıldan ince :
Darkmayne Üye Nasıl unuttun ya her gördüğün yerde fırçaladığın tek insan: : Sitenin en karanlık adamı(valla bilmiyorum mafya olabilir: )
Nasıl unuttun ya her gördüğün yerde fırçaladığın tek insan: : Sitenin en karanlık adamı(valla bilmiyorum mafya olabilir: )