Silinen Üye 153 Kapalı Hesap En aradıgı avatarı yapamayanı Arkadaşlar reklam olmasın diye site adresi vermiyorum Tan:Bir sanatçı,müzisyen asla şarkısı ile 2005 de çıkış yapan 81 dogumlu bir insan...Fazla bilgi istiyorsanız msn den yardım ederim
En aradıgı avatarı yapamayanı Arkadaşlar reklam olmasın diye site adresi vermiyorum Tan:Bir sanatçı,müzisyen asla şarkısı ile 2005 de çıkış yapan 81 dogumlu bir insan...Fazla bilgi istiyorsanız msn den yardım ederim
Treable Üye en aradığı avatarı yapamayan ben olmalıyım. çünkü samimiyetle hala aranıyorum. ama bulamıyorum. forumun en dosya yöneticisi olmak isteyeni (ben olabilir miyim acaba)
en aradığı avatarı yapamayan ben olmalıyım. çünkü samimiyetle hala aranıyorum. ama bulamıyorum. forumun en dosya yöneticisi olmak isteyeni (ben olabilir miyim acaba)
FanaTürk Üye Milli takımda oynayamaz kardeşim. En esnek düşüneni... Yarın bir savaş çıksa cepheye koşacak sanki Aurelio... :
Milli takımda oynayamaz kardeşim. En esnek düşüneni... Yarın bir savaş çıksa cepheye koşacak sanki Aurelio... :