safakk
Üye
onu buralarda pek göremezsinokulu yüzünden
burcunun puanın yüksek olması sitedeki aktifligi,yarışmaya girmesi yorumlar yapması ve paylaşım sunmasındandır..
burda sadece kız olarak burcu yok daha çok kız varkeremerson
arzu içinde en şımarıgı
bende onu cozemedım...aklıma tuhaf seyler gelıo ama nese...
ayrıca sana laf atıolar...sen buralarda takılıyosun hala olmuo
bu mesajın tartışma çıkaran bir mesaj bunun farkındamısın oyunu saptırıyorsunuz hemde... kimin nerde takılıp takılmayacagını sana sormaz ben kimseye laf ta atmıyorum...sana öle geliyor...bu konuyuda o kadar uzatmayın Keremerson bir sorun varsa pm yoluyla anlatabilirsin...Oyun Bölümünü işgal ediyorsunuz..ayrıca sana laf atıolar...sen buralarda takılıyosun hala olmuo
size açıklamayı madde halinde yazıcam..
1.TURKİSH_POWER ve Keremerson...Burcu benim kız kardeşim her daim adını duydugum yerde adım olur...onun yerinede cvp yazarım...
2. "burda sadece kız olarak burcu yok daha çok kız varkeremerson" Bu cümleyi kerem e kullandım...
3."onu buralarda pek göremezsinokulu yüzünden
burcunun puanın yüksek olması sitedeki aktifligi,yarışmaya girmesi yorumlar yapması ve paylaşım sunmasındandır.." bu cvpta TURKİSH_POWER a
Anlamadıgınız başka yer varmı ltfen sitede tadsızlık çıkarmadan anlamadıgınız konuları pm yoluyla anlatmaya çalışarak denesek...Arkadaşlar...Kim kimi kimden koruyor
bu mesajın tartışma çıkaran bir mesaj bunun farkındamısın oyunu saptırıyorsunuz hemde... kimin nerde takılıp takılmayacagını sana sormaz ben kimseye laf ta atmıyorum...sana öle geliyor...bu konuyuda o kadar uzatmayın Keremerson bir sorun varsa pm yoluyla anlatabilirsin...Oyun Bölümünü işgal ediyorsunuz..
1.TURKİSH_POWER ve Keremerson...Burcu benim kız kardeşim her daim adını duydugum yerde adım olur...onun yerinede cvp yazarım...
2. "burda sadece kız olarak burcu yok daha çok kız varkeremerson" Bu cümleyi kerem e kullandım...
burcunun puanın yüksek olması sitedeki aktifligi,yarışmaya girmesi yorumlar yapması ve paylaşım sunmasındandır.." bu cvpta TURKİSH_POWER a
Anlamadıgınız başka yer varmı ltfen sitede tadsızlık çıkarmadan anlamadıgınız konuları pm yoluyla anlatmaya çalışarak denesek...Arkadaşlar...Kim kimi kimden koruyor
bu mesajın tartışma çıkaran bir mesaj bunun farkındamısın oyunu saptırıyorsunuz hemde... kimin nerde takılıp takılmayacagını sana sormaz ben kimseye laf ta atmıyorum...sana öle geliyor...bu konuyuda o kadar uzatmayın Keremerson bir sorun varsa pm yoluyla anlatabilirsin...Oyun Bölümünü işgal ediyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?