Forumun en'leri

safakk

Üye
en milliyetçisi desem olur herhalde evet en türk bayraklısı

ORDAKİ KEREMERSON NE ANLAMA GELİO OUS ??

bende onu cozemedım...aklıma tuhaf seyler gelıo ama nese...

burda sadece kız olarak burcu yok daha çok kız var keremerson

SENCE NE DEMEK BU... ?

bunları bana deıl..bunları soliyene yapıcan !!!!!!!!!

ayrıca sana laf atıolar...sen buralarda takılıyosun hala olmuo

elmyra

Üye
forumun en kavga cıkaranı dicektim ama bu ünvanı benden cok hakeden başkası varr anladığımm kadarıylaaa

arzu hani msj yazmıcaktın sen sadece paylaşım yapcakdn

ouSahin

Üye
size açıklamayı madde halinde yazıcam..

1.TURKİSH_POWER ve Keremerson...Burcu benim kız kardeşim her daim adını duydugum yerde adım olur...onun yerinede cvp yazarım...
2. "burda sadece kız olarak burcu yok daha çok kız var keremerson" Bu cümleyi kerem e kullandım...

3."onu buralarda pek göremezsin okulu yüzünden

burcunun puanın yüksek olması sitedeki aktifligi,yarışmaya girmesi yorumlar yapması ve paylaşım sunmasındandır.." bu cvpta TURKİSH_POWER a

Anlamadıgınız başka yer varmı ltfen sitede tadsızlık çıkarmadan anlamadıgınız konuları pm yoluyla anlatmaya çalışarak denesek...Arkadaşlar...Kim kimi kimden koruyor

ayrıca sana laf atıolar...sen buralarda takılıyosun hala olmuo
bu mesajın tartışma çıkaran bir mesaj bunun farkındamısın oyunu saptırıyorsunuz hemde... kimin nerde takılıp takılmayacagını sana sormaz ben kimseye laf ta atmıyorum...sana öle geliyor...bu konuyuda o kadar uzatmayın Keremerson bir sorun varsa pm yoluyla anlatabilirsin...Oyun Bölümünü işgal ediyorsunuz..

tmm anladım seni ous.. ayrıca ben hiç bi şekilde tatsızlık çıkarmak için msj atmıorum bunu bil

01/11/1973
en doğum günü olan ben

Nese bu KONU kapandı zaten uzatmayın daha fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca en dogum gunu olanı

Abim Sanırım Herşeyi AçıkLamış ßen hergün 12 den 6 ya kadar okuLdayım siteye girmeye pek vaktim oLmuyo... ama vaktim olduğu zamanlardada hep burdayım zaten Maxipuanım çok mesaj sayım az: ßen Genelde şiir böLümünde payLaşım yapıorum... aktif bir kuLLanıcıyım ayrıca yarışmaya katıLdım.... Sanırım Herşey Gayet Açık Ortada