Forumdan ve Symbian Türkiye'den Biraz Uzaklaşmaya Karar Verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarifini yarın denicem

Tepkiler: Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
tarifini yarın denicem

Yeni Kapak, yeni arka kapak falan hazır. İşim gücüm yok sırf onları değiştiriyorum ehehe

Burnumla dudaklarımı seveyim. Photoshop kullanmadım

- - - Eklendi - - -

Boşuna Lana Del Rey sevmiyorum. O dudaklar biraz aşırı gibi duruyor. İkimizde köfte dudağız...

- - - Eklendi - - -

Boşuna Lana Del Rey sevmiyorum. O dudaklar biraz aşırı gibi duruyor. İkimizde köfte dudağız...

Çift Kişilikli Erdem Aslında son 1 senede çok değiştin neden onu da bilmiyorum Çabuk bıraktın pes ettin

Dudak ve burun hariç küçüklük halime benziyosun

Tepkiler: Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Çift Kişilikli Erdem Aslında son 1 senede çok değiştin neden onu da bilmiyorum Çabuk bıraktın pes ettin

Sakın bu smileyi kullanma bana bildiğin birisini çağrıştırıyor, onun benden yalnızca yaşça büyük olduğunu düşündüğüm birini. Bu yüzden lütfen, ne zaman biri bunu kullansa gerizekalı diyesim geliyor ama sen demek istemediklerimdensin.

Yalnız ben hiçbirşeyden pes etmiyorum ki. Serdar sana ne diyor bilemiyorum, Symbian Türkiye eski popülaritesini kayıp etti falan mı diyor? Ehehe Yok, işte o öyle değil. Geçen her ay ziyaretçi ve yorum istatistiği yükelişe geçiyor. YAZ AYLARINDA BİLE AZALMADI. Serdar ve onun MeeGo ütopyası beni fazla ilgilendirmiyor Symbian Türkiye'den uzaklaşıyorum çünkü tüm mesaimi alıyor. Albüm yapabilmek ve ders çalışabilmek için gerekli vaktim de buna dahil. Eğer bir albüm yapacaksam, biraz kendime vakit ayırmalıyım.

Yoksa, isterse MGTR Topluluk Yöneticisi gelsin "Symbian Türkiye çok kötü, girmeyin oraya" desin yine de pek bir işe yarayacağını sanmıyorum. Hatta, reklamımı yaptığı için mutlu bile olurum

- - - Eklendi - - -

Dudak ve burun hariç küçüklük halime benziyosun

Madness + Lana Del Rey = Luke Jailer

Aman almıyım

Yine de kısa bir sürede dönmen dileğiyle......

ne diyeyim ki şimdi güle güle başarılar

acuxx

Üye
Hakkını helal et abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...