zaza Üye feyzacım bu sana gelsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Dafny' Alıntı: yurisa'ya Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ayıp ediyon zaten uykuluyum dinlemicem bugün ALLAHtan nöbet yok son günüm 5 gündür zaten uyuyamıyom acısısnı çıkartıcam
feyzacım bu sana gelsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Dafny' Alıntı: yurisa'ya Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ayıp ediyon zaten uykuluyum dinlemicem bugün ALLAHtan nöbet yok son günüm 5 gündür zaten uyuyamıyom acısısnı çıkartıcam
zaza Üye Dafny' Alıntı: tamam bir şey demedim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... daha tat bırakmadınki bişi değil
Dafny' Alıntı: tamam bir şey demedim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... daha tat bırakmadınki bişi değil
zaza Üye huri$ abla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu dünyada üç şey vardır sevilir lele sevilir lele sevilir biri ana biri ABLA yarda var lele yarda var lele yarda var
huri$ abla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu dünyada üç şey vardır sevilir lele sevilir lele sevilir biri ana biri ABLA yarda var lele yarda var lele yarda var
huri$ Üye yurisa' Alıntı: huri$ abla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu dünyada üç şey vardır sevilir lele sevilir lele sevilir biri ana biri ABLA yarda var lele yarda var lele yarda var Genişletmek için tıkla ... $imardim iyicee te$ekkurlerr ne diyim bilmiyorum ki Allah razi olsun garde$imden
yurisa' Alıntı: huri$ abla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu dünyada üç şey vardır sevilir lele sevilir lele sevilir biri ana biri ABLA yarda var lele yarda var lele yarda var Genişletmek için tıkla ... $imardim iyicee te$ekkurlerr ne diyim bilmiyorum ki Allah razi olsun garde$imden
zaza Üye huri$' Alıntı: $imardim iyicee te$ekkurlerr ne diyim bilmiyorum ki Allah razi olsun garde$imden Genişletmek için tıkla ... şarkı armağan etmek bir tık karşı tarafın şarkıyı görme süresi 5 dakika abla olarak saydığın birinin seni kardeşi olarak görmesi paha biçilemez şımarmak güzeldir ablacım
huri$' Alıntı: $imardim iyicee te$ekkurlerr ne diyim bilmiyorum ki Allah razi olsun garde$imden Genişletmek için tıkla ... şarkı armağan etmek bir tık karşı tarafın şarkıyı görme süresi 5 dakika abla olarak saydığın birinin seni kardeşi olarak görmesi paha biçilemez şımarmak güzeldir ablacım
femaleeagle1903 Üye Revengeful' Alıntı: Beni kimse sevmiiii Genişletmek için tıkla ... senin için Revengeful..bende bakmadım ne ki acabaaa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Revengeful' Alıntı: Beni kimse sevmiiii Genişletmek için tıkla ... senin için Revengeful..bende bakmadım ne ki acabaaa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yasminozz Üye Revengeful' Alıntı: Beni kimse sevmiiii Genişletmek için tıkla ... Mert'e... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Revengeful' Alıntı: Beni kimse sevmiiii Genişletmek için tıkla ... Mert'e... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız