Forumda kürtçe ve başka dillerde konu açmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şikayet butonu ile şikayet ederseniz yönetici arkadaşlar müdahale ederler
 
bence kürtce forumda kullanılmamalı ... çogunluk türk . bu ülkede türkiye ...
 
Haaa o güzelmiş ... begendim o uygulamayı
 
Bunda birşey yok. Netice adam bir programı çevirmiş. Telefonunda kullanmak isteyen olabilir.
 

Starsley

 
Yasak denmis ama konu hakkında herhangi bir sey yapılmamıs...ilginc....
 

ChavRash

Emekli Yönetici
Söz konusu 'yabancı dil' yasağı, bir mesajın/konunun tamamen yabancı dilde yazılması, artı olarak mesajın özellikle üyelerle iletişim kurarken hem Türkçe hem de yabancı dilde yazılması durumunda geçerlidir arkadaşlar. Bunun dışında, İspanyolca bir şarkı sözü paylaşacak olursunuz; 'şu anda hangi müziği dinliyorsunuz?' konusuna yabancı bir parça dinlediğiniz sırada yazacak olursunuz , bunlar sorun değil. Amacımız, üyelerin bilmedikleri dillerde iletişime zorlanmasını engellemek.

Örneği verilen konuda uygulama Kürtçe. Bunda bir sakınca yok, çünkü biz konu içeriğine bakıyoruz. Zira dosyalar bölümünde paylaşılan dosyaların büyük çoğunluğu yabancı dilde bu nedenle paylaşılan dosyalara herhangi bir yasak uygulamamız söz konusu olamaz.

Ayrıca belirteyim, yabancı dil yasağı kesinlikle "sadece Kürtçe"'ye karşı alınmış bir yasak değildir. Kürtçe'nin üyelere iletişim dili olarak zorlanması neticesinde aldığımız bir karar elbette, ancak sadece Kürtçe için geçerli değildir. Buna dikkat ediniz.
 
bnce güzel bi uygulama dil desteiğinin kürtçe olması gayete normal türkiyemizin %40 insanı kürt bende dahil...
 

Ozan

Admin
Daha önce duyurdugumuz gibi sitemizde Türkçe dili dışında konu açmak, mesaj yazmak yasaklandı ancak örnek verdiginiz söz konusu uygulama / program paylasımlarında böyle bir kural mümkün degildir zira o zaman hiçbir uygulamayı veya melodiyi paylasmamız gerekiyordu Türkçe degil diye.

Lütfen bahsedilen ve olması gereken kuralları akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirip, öyle dikkate alınız ...
 
Kürtçe de bir dildir nutku atmayacağim...
Herkes Türkçe konuşmalıdır saçmalığını da yazmayacağım..
Şikayetlerinizi bütün şahsi duygulardan sıyrılarak site ve genel kuralları çerçevesinde bizlere yansıtmanız bizleri de meşgul etmekten kurtarır.
 
    Konu Sahibi
kardeşim ben türküm o uygulama bana lazım nasıl kullanacam söylermişin

--------------- Ekleme ---------------

bnce güzel bi uygulama dil desteiğinin kürtçe olması gayete normal türkiyemizin %40 insanı kürt bende dahil...

zaten sizin yüzünüzden türkiye bu hale geldi burası türkiye SON. NOKTAYİ NEGATIVE KOYSUN...........

--------------- Ekleme ---------------


kardeşim zaten ben forumda sadece kürtçe ye değil bütün yabancı konular için söyledim gösterdiğim onlarda sadece birisiydi
 

Reşwan

Emekli Yönetici
Kardeş bir dil yüzünden burda siyaset ve tartışmaya yol açacak bir konuya yer vermişsin.
1. si kürtçe konuşma daha doğrusu ana dilimizin dışındaki dillerde konuşmak yasaktır diye uyarı konusu açılmıştır.
2. si ordaki kürtçe yazan arkadaşlar bu uyarı konusu açılma tarihinden önce yazılmıştır. ve öyle kalmış şikayet edersin ve silerler mesajları arada kkaybolmuş olabilir zamanla temizleniyor merak etme..

yapmış olduğu emeği ise bilemem ama adam emek vermiş yapmış bir uygulama sonuçta kime ne zararı var.? isteyen indirir kullanır. istemeyende böyle konu açıp ayrım şikayetinde bulunursa kargaşaya sebebiyet verir. konuyu değilde konudaki mesaj ları şiklayet et olsun bitsin kardeş.


--------------- Ekleme ---------------

al kardeşim senin teek derdin oysa sana türkçe editlenmişi burdan indirebilirsin..

http://www.maxicep.com/s60-resim-go...-1-12-tr-super-gif-yapma-programi-195442.html
 

zaza

Üye
Sezer arkadaş bence biraz abartıyorsun bende zaza yım şimdi bendemi kötü oluyorum neyse gereken yapılır bu kadar dert etmeni anlamadım
 
    Konu Sahibi
Tamam kim ne yaparsa yapsın KONU Kilitlensin lütfen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...