Revengeful
Emekli Yönetici
Vallah bizim okulun anlaşmalı olduğu özel yurtların odaları falan iyide yemeklerini arkadaşlar sevmiyordevlet yurtları baya sıkıntılı oluyormuş duydum onuama okulun kendi yurtlarını araştırdım itü sözlük'ten falan. 2 kişilik olanları güzel gözüktü bana. odanın kendi tuvaleti ve banyosu var
Ben göreceğim.Kimse göremedi ben bir sır perdesi olarak kalacam her zaman
Nereyi kazandın ? Hangi bölüm ?
Okul yurdu torpil olmadan çıkmaz. Ablamdan biliyorum.devlet yurtları baya sıkıntılı oluyormuş duydum onuama okulun kendi yurtlarını araştırdım itü sözlük'ten falan. 2 kişilik olanları güzel gözüktü bana. odanın kendi tuvaleti ve banyosu var
Rüyanda belkiBen göreceğim.
Rüyaya kalmadan görüşeceğiz.Rüyanda belki
Maalesef kimseyle buluşmayı planlamıyorum
Mutlaka.Oğuz ankara'yı bırakırken sana vasiyetim. Mert ağabeyi gör ve bana buluşmadan resim at hacı
Oooo ne demezsin zaten okulun en yakışıklı adamıyım ve çevremden kız eksik olmuyorMutlaka.Atılım'a gidip özellikle güzel kızlara "Mert abiyi nerede bulabilirim?" diye soracağım.
İtiraf etmen ne güzel.[
Oooo ne demezsin zaten okulun en yakışıklı adamıyım ve çevremden kız eksik olmuyorAllah allah
Merve Ç. ?İsim vermek istemiyorum ama merve arkamdan konuşmuş
?Merve Ç. ?
bkz: onedio Merve Ç
Onedio Merve Ç yaz google'a. Kızın yazdıklarını oku ve onlara gelen yorumları. Anlayacaksın. Arkamdan konuşmuş diyorsunsun ya hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?