Forumda İsim Vermeden Ona Buna Laf Atanlara Uyuz Olanlar Klübü

Revengeful

Emekli Yönetici
edit

Son düzenleme:

Necmati

Üye
admin dedin mi duracan

Mert

Üye
10 numara adammışım zamanında

Revengeful

Emekli Yönetici
Kimse göremedi ben bir sır perdesi olarak kalacam her zaman
Nereyi kazandın ? Hangi bölüm ?

Mert

Üye
itü imalat mühendisliği. şu toplulukların ankara toplantısı bi şeyi olursa senin üniversiteye gelip seni bulacam

Revengeful

Emekli Yönetici
Beni bulup napıcan yahu sessiz sakin kendi halinde bir adamım yanımda olsan 5 dk sabredemezsin sıkıntıdan

Tepkiler: Nextman

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu arada tebrik ederim hayırlı olsun. Ankarayı sattın demek püüüü

Tepkiler: Mert

Mert

Üye
Resmen gelme dedin heee Bulacam seni, atılım'da çayını içecem(burdan ifşa ediyorum seni)
Ankara soğuk yau, 18 yıldır ağlatıyor kışı

Revengeful

Emekli Yönetici
İlk kar Atılıma yağar mesela. Merkeze daha sonra yağıyor Mevsim değiştiriyoruz okula gidince sürekli. merkezde yaz atılımda kış atılımda yaz merkezde kış. Zaten hayat hikayem yazılı forumda
Revengeful - MaxiCep

Tepkiler: Nextman

Mert

Üye
ciddi ciddi hayat hikayesi ahaha
ankara'da kış da güzeldi be, parkanın içinde kedi gibi kıvrılır yatardım otobüs beklerken hoş değildi ama güzeldin be ankara. içimi boşalttım burda

Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
ciddi ciddi hayat hikayesi ahaha
ankara'da kış da güzeldi be, parkanın içinde kedi gibi kıvrılır yatardım otobüs beklerken hoş değildi ama güzeldin be ankara. içimi boşalttım burda
Evden mi attı la ailen neden parkta yatıyon

Mert

Üye
Evden mi attı la ailen neden parkta yatıyon
müdür yardımcısı kaloriferi açmazdı, burdan sevgilerimi gönderiyom fatih hocama
ama istanbul'da parkta yatacam ciddi ciddi. okulun yurdu çıkmadı, kyk'da maaşı evini falan her şeyini sordu, ondan da umutsuzum

Revengeful

Emekli Yönetici
Face'de itünün itiraf sayfası vardır. oraya yaz ev arkadaşı arıyorum kiraya ortak olurum de

Mert

Üye
gördüm birkaç ilan ama sabah küvette uyanmak istemiyorum en geç 4 aya kadar yurt çıkıyormuş, o sırada orduevi, okulun kütüphanesi falan idare edecem. istanbul gecelerini hiçbir mecaz kullanmadan tamamen gerçek anlamıyla yaşayacam

Revengeful

Emekli Yönetici
Yurt daha kötü sokaklardan

Mert

Üye
devlet yurtları baya sıkıntılı oluyormuş duydum onu ama okulun kendi yurtlarını araştırdım itü sözlük'ten falan. 2 kişilik olanları güzel gözüktü bana. odanın kendi tuvaleti ve banyosu var