greenmile
Üye
-
Konu Sahibi
-
yorumlardan bahsediyorum bazı arkadaşlar kesin şike var o var bu var gibi ağır iftiralar atıyorlar forumda
Yorumlardan bahsediyorsan neden konular/cevaplar 'da fenarbahçe karşıtı haberler var diyorsunuz ?????
Yorumlardan bahsediyorsanız..Neden fenerbahçe karşıtı konular/cevaplar var diyorsunuz ????
açtığım konuda haber kelimesini göstermenizi rica edeceğim sizden
Yorumlardan bahsediyorsanız..Neden fenerbahçe karşıtı konular/cevaplar var diyorsunuz ????
(Yazım hatası yaptım sonra değiştirdim....Şimdi cevabınızı bekliyorumm)
Tatminkar bir cevap değil....Fenerbahçe karşıtı konular demişsiniz...
konuları açanlar yorumlarda Fenerbahçe'yi genelde karalayanlar,şikeci ilan edenler oluyor kardeşim
Tatminkar bir cevap değil....Fenerbahçe karşıtı konular demişsiniz...
Al işte...Hocam sen beni anlamıyorsun...İlk diyorsunki fenerbahçe karşıtı konular/cevaplar var diyorsun..Sonra yorumlardan bahsediyorum diyorsunuz...Eeee o zaman neden konular dediniz ben bunun cevabını isterken verdiğiniz cevap gülmeye değer....genellikle konuları açanlar fenerbahçeyi yorumlarda karalayanlar diyorsunuz....
kimseyi tatmin etme gayretim yok herkes neyin olduğunu biliyor.Sadece konularda demedim arada mesajlarda var orada daha geçen gün biri fenerin küme düşmesine yüzde veren üyeler gördük forumda
Al işte...Hocam sen beni anlamıyorsun...İlk diyorsunki fenerbahçe karşıtı konular/cevaplar var diyorsun..Sonra yorumlardan bahsediyorum diyorsunuz...Eeee o zaman neden konular dediniz ben bunun cevabını isterken verdiğiniz cevap gülmeye değer....genellikle konuları açanlar fenerbahçeyi yorumlarda karalayanlar diyorsunuz....
Sonra tatminkar cevap değil diyorum...Yine gülmeye değer bir cevap daha veriyorsunuz..Kimseyi tatmin etme gayretim yok diyorsunuz.....
Size başka birşey söylemeyeceğim...Çünkü cevap alamıyorum....
Ya sen bana şaka mı yapıyorsun...En sonunda patlıcam sana o olucak...Kardeşim forumdaki insanları neden kandırıyorsun o zaman...Madem fenerbahçe karşıtı konular yok sadece yorumlar var...Sen neden konularda var diyorsun....Sende bilmiyorsun öyle karşıt bir konu açılmışmı açılmamışmı burdan bol keseden atıyorsun...İki üç tane yorum okumuşsun gelmiş buraya konu açmışsın....
ha konu ha mesaj o zaman oturup konu başlıklarına,açılan konulara,konuları açan kişilere,onların yazdıkları mesajlara tek tek bakacaksınız anlayacaksınız hala daha beni anlamıyorsanız yapacak pek birşeyim kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?