@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi Ozan' Alıntı: Logoya tıklayın ve biraz da ana sayfayı gezin, teknoloji haberlerine göz atın Genişletmek için tıkla ... Güzel cevaptı admin güldüm gerçekten allah da seni güldürsün
Ozan' Alıntı: Logoya tıklayın ve biraz da ana sayfayı gezin, teknoloji haberlerine göz atın Genişletmek için tıkla ... Güzel cevaptı admin güldüm gerçekten allah da seni güldürsün
ModX Moderator [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız su inglizce kelimeleri duzeltseniz Genişletmek için tıkla ... benim de dikkatimi çekti. güzel olmuş yazmanız.
[USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız su inglizce kelimeleri duzeltseniz Genişletmek için tıkla ... benim de dikkatimi çekti. güzel olmuş yazmanız.
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız su inglizce kelimeleri duzeltseniz Genişletmek için tıkla ... Meşhur oldum Bence de düzeltilmeli
[USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız su inglizce kelimeleri duzeltseniz Genişletmek için tıkla ... Meşhur oldum Bence de düzeltilmeli
teknolojibaronu Üye [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız su inglizce kelimeleri duzeltseniz Genişletmek için tıkla ... Bencede düzeltilmeli ne kadar tapatalk kullansamda
[USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız su inglizce kelimeleri duzeltseniz Genişletmek için tıkla ... Bencede düzeltilmeli ne kadar tapatalk kullansamda
Ozan Admin [USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız su inglizce kelimeleri duzeltseniz Genişletmek için tıkla ... Düzeltildi sadece bu gözden kaçmış bildirimlerde ilginçtir
[USER=123]@safak[/USER]' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız su inglizce kelimeleri duzeltseniz Genişletmek için tıkla ... Düzeltildi sadece bu gözden kaçmış bildirimlerde ilginçtir
Mesut Aktaş Emekli Yönetici aşağıdaki "Yukarı" yazan aracı tıklayınca sadece bir kademe ekran ilerliyor üste doğru, bu tam yukarı olarak değil miydi önceden ?
aşağıdaki "Yukarı" yazan aracı tıklayınca sadece bir kademe ekran ilerliyor üste doğru, bu tam yukarı olarak değil miydi önceden ?
Ozan Admin Mesut Aktaş' Alıntı: aşağıdaki "Yukarı" yazan aracı tıklayınca sadece bir kademe ekran ilerliyor üste doğru, bu tam yukarı olarak değil miydi önceden ? Genişletmek için tıkla ... Düzeltildi teşekkürler.
Mesut Aktaş' Alıntı: aşağıdaki "Yukarı" yazan aracı tıklayınca sadece bir kademe ekran ilerliyor üste doğru, bu tam yukarı olarak değil miydi önceden ? Genişletmek için tıkla ... Düzeltildi teşekkürler.
Mesut Aktaş Emekli Yönetici eklenti eklerken fark ettim, bu bekleme animasyonu sağ üst köşede çıkmakta, tam profil linki mesaj ve bildirim linklerini üzerine doğru gelmekte, bunu ayarlamanın yolu var mı görsellik açıdan demek istedim yoksa fark etmez
eklenti eklerken fark ettim, bu bekleme animasyonu sağ üst köşede çıkmakta, tam profil linki mesaj ve bildirim linklerini üzerine doğru gelmekte, bunu ayarlamanın yolu var mı görsellik açıdan demek istedim yoksa fark etmez