Ozan
Admin
Çevirmediğin tek bu kalmıştı SerhanÇevirdim hayırlı olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nerde ve nasıl oluşuyor bu ? Ciddi bir problem tespit etmemiz gerek ben normal işleyişte hiçbiryerde karşılaşmıyorum testlerimde.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@Ozan
gerçi nginx i neye çevireceksiniz hiç bilmiyorum ama
not: bide böyle Aşağıdaki Hata Oluştu: diye çok sık pencere geliyor bilginiz olsun hep 404 yazmıyor ama sürekli bir hata oluşuyor yani
hatırlamıyorumNerde ve nasıl oluşuyor bu ? Ciddi bir problem tespit etmemiz gerek ben normal işleyişte hiçbiryerde karşılaşmıyorum testlerimde.
bir sorun da ben söyleyeyim bari en iyi cevap butonu çalışmıyor Tıklıyoruz birkaç saniye yükleniyor gibi oluyor en iyi cevap olarak işaretlenmiyorhatırlamıyorum
ve hazır sorun demişken:
şimdi hiç cevap yazılmamış bir konuya girdim diyelim ki ilk cevabı ben yazıyorsam o öyle loading de kalıyor taki F5 atana kadar F5den sonra yorum gidiyor fakat bazen editor de de kalıyor. ayrıca bu diğer sayfalarda da oluyor 2.sayfada 2. yorumu yazarken yada 2. sayfaya geçmeyi sağlıyan yorumu atarken ve bu sadece 2. de olmuyor.
Böyle garip garip sorunlar işde
ve o 404 ilk defa çıkdı bende
bende de videodaki aynı konuda oldu
Yukarıda da dediğim gibi sorunu tekrar görürseniz söyleyin normalde düzelmiş olmalı.hatırlamıyorum
ve hazır sorun demişken:
şimdi hiç cevap yazılmamış bir konuya girdim diyelim ki ilk cevabı ben yazıyorsam o öyle loading de kalıyor taki F5 atana kadar F5den sonra yorum gidiyor fakat bazen editor de de kalıyor. ayrıca bu diğer sayfalarda da oluyor 2.sayfada 2. yorumu yazarken yada 2. sayfaya geçmeyi sağlıyan yorumu atarken ve bu sadece 2. de olmuyor.
Böyle garip garip sorunlar işde
ve o 404 ilk defa çıkdı bende
verdiYukarıda da dediğim gibi sorunu tekrar görürseniz söyleyin normalde düzelmiş olmalı.
masaüstü sürüm windows 10 pro firefoxta mobil sürüm android 4.4 KitKat chromede denedim ikisinde de aynı sorun varMasaüstü / mobil sürüm hangisinde ? Test edelim normalde çalışıyor olmalı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?