dokuzharf Üye Şükrü Abiiii.. Abiiimmm benimmm.. yoktun çoktandırrrrr. Jüpiter üyesiii insanların içinde seni çok sevdimm , Şükrü abimi gösterdin ya banaaa , kayıptı çoktandır.
Şükrü Abiiii.. Abiiimmm benimmm.. yoktun çoktandırrrrr. Jüpiter üyesiii insanların içinde seni çok sevdimm , Şükrü abimi gösterdin ya banaaa , kayıptı çoktandır.
thebora Üye o fotoğrafı çekebilmek için çok uğraştım,Şükrü abin dişçideydi,bende çaktırmadan bir kare yakaladım işte
o fotoğrafı çekebilmek için çok uğraştım,Şükrü abin dişçideydi,bende çaktırmadan bir kare yakaladım işte
jöly Üye Kutup Ayısı' Alıntı: Ben biliyodum birgün kendi ırkınızı bırakıp bizim ırkla ilgileneceğinizi. Ama olmaz arkidiş , beni insan yapamazsınız kendiniz gibin Kutup ayusu , boz ayu , fark yok . nasıl olsa ayuyuz. aynı kapıya çıkıyo babıli Genişletmek için tıkla ...
Kutup Ayısı' Alıntı: Ben biliyodum birgün kendi ırkınızı bırakıp bizim ırkla ilgileneceğinizi. Ama olmaz arkidiş , beni insan yapamazsınız kendiniz gibin Kutup ayusu , boz ayu , fark yok . nasıl olsa ayuyuz. aynı kapıya çıkıyo babıli Genişletmek için tıkla ...
sublieutenant Üye D3N1Z' Alıntı: galiba trakya tarafina mensupsunuz =) sayin ayi abicim şiveden dolayi kastettimde:ıslık Genişletmek için tıkla ... hayır canım, asıl trakyalı benim be yaaa... izmir şivesidir bu konuşma... izmir ayısı yani...
D3N1Z' Alıntı: galiba trakya tarafina mensupsunuz =) sayin ayi abicim şiveden dolayi kastettimde:ıslık Genişletmek için tıkla ... hayır canım, asıl trakyalı benim be yaaa... izmir şivesidir bu konuşma... izmir ayısı yani...
D3N1Z Üye =) olur boyle teknik sorunlar =) bizde adanaliyiq haa cok soz war soylemek isterdim de KESİN siteden uzaklastirim mubarek duzgun bir cumle yok bizim burda =)
=) olur boyle teknik sorunlar =) bizde adanaliyiq haa cok soz war soylemek isterdim de KESİN siteden uzaklastirim mubarek duzgun bir cumle yok bizim burda =)
dokuzharf Üye sublieutenant anlıyo ayının hasından. o kadar sorudan sonra buraya gelip bu konuyu okuyupta keyfin yerine geldiyse sorun yok , ben göevimi yapıyorum demektir van_hoijdonk D3N1Z birşey demiyorum. Diyemiyorum bende senin gibi...
sublieutenant anlıyo ayının hasından. o kadar sorudan sonra buraya gelip bu konuyu okuyupta keyfin yerine geldiyse sorun yok , ben göevimi yapıyorum demektir van_hoijdonk D3N1Z birşey demiyorum. Diyemiyorum bende senin gibi...
BOSCH Üye Konu Sahibi helal sana kutup ayısı bir arkadaşa kızıp ayı desek ortalık karışırdı burda 180 derece daha farklı karışmış ortalık
helal sana kutup ayısı bir arkadaşa kızıp ayı desek ortalık karışırdı burda 180 derece daha farklı karışmış ortalık
omayra Üye Hoşgeldin kutup ayısı aramıza.. Ya ayıp gibi geliyo ayı demek.. Gerçi sen öyle takdir etmişsin, biz sana ayı demesek ayıp olacak
Hoşgeldin kutup ayısı aramıza.. Ya ayıp gibi geliyo ayı demek.. Gerçi sen öyle takdir etmişsin, biz sana ayı demesek ayıp olacak
dokuzharf Üye Hepiniz sanki ilk defa ayı görmüş gibisiniz. Ben sizin gibi insanları hergün görüyorum şaşırıyormuyum yahu Hoş buldum , hoş buldum
Hepiniz sanki ilk defa ayı görmüş gibisiniz. Ben sizin gibi insanları hergün görüyorum şaşırıyormuyum yahu Hoş buldum , hoş buldum
thebora Üye Kutup Ayısı' Alıntı: Hepiniz sanki ilk defa ayı görmüş gibisiniz. Ben sizin gibi insanları hergün görüyorum şaşırıyormuyum yahu Hoş buldum , hoş buldum Genişletmek için tıkla ... Ayı gördük ama sohbet edip espri yapanını bulmak çok güç anla bizi
Kutup Ayısı' Alıntı: Hepiniz sanki ilk defa ayı görmüş gibisiniz. Ben sizin gibi insanları hergün görüyorum şaşırıyormuyum yahu Hoş buldum , hoş buldum Genişletmek için tıkla ... Ayı gördük ama sohbet edip espri yapanını bulmak çok güç anla bizi