n73 te c: / sys /bin dosyasının içine installserver.exe yi kopyalayıp yeniden başlatmanız gerekli ama 3 dosya gerekli hack için
1-hello carbide
2- x-plore
3-installserver.exe
Anladığım kadarıyla format atarken c sürücüsüne y sürücüsünden dosya alıyor başka şekil bana mantıksız geliyor ama harika bir şey bende y sürücüsü yok olsa iyi olurdu sağlık olsun hızlı cevabın için teşekkürler Kardeşim.
zaten öyle yaptım da sanırım ben yanlış yaptım kusura bakma kardeş installserver i bin in dışına kopyalamışim 2 saat teli hacklamaya çalıştım bu küçük hata yüzünden
zaten öyle yaptım da sanırım ben yanlış yaptım kusura bakma kardeş installserver i bin in dışına kopyalamışim 2 saat teli hacklamaya çalıştım bu küçük hata yüzünden
opda sitesinde bir sorun var galiba giremedimde. ayrıca verilen ımei numaraları klonlanma durumu ortaya çıktığı birkaç yerde gözüme çarptı. bu konuda bilgisi olan var mı?
telefonunuza Unsigned, Signed, Binpda, Non-Binpda, Süreli sertifikalı, Sertifikası geçmiş dosyaları c*rack li c*racksiz bütün programları yükleyebilmeniz demektir
arkadaşlar sayenizde bugün n95 i hackledim ya sizin hakkiniz ödenmez valla ne kadar dua etsem azdır hepinize çok çok teşekkür eder çalışmalarınızın devamıni dilerim )