avantis Üye noss_bar' Alıntı: Bulamadım kim bilir nerde neyse sen mağazadan bul şöyle eli düzgün birşey reklam lisans vs vs varsa da sorun değil temizlerim banada lazım bir tane ok Genişletmek için tıkla ... Şunu bir deneyin iyi gibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 7 Şub 2015
noss_bar' Alıntı: Bulamadım kim bilir nerde neyse sen mağazadan bul şöyle eli düzgün birşey reklam lisans vs vs varsa da sorun değil temizlerim banada lazım bir tane ok Genişletmek için tıkla ... Şunu bir deneyin iyi gibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
noss_bar Emekli Yönetici Konu Sahibi uygulama güncelledi bir iki sorun düzeltildi eksik çeviriler tamamlandı Not: dönüştürülecek video veya ses dosyasının ismin de & işaretinin olmamasına dikkat edin. Hata veriyor.
uygulama güncelledi bir iki sorun düzeltildi eksik çeviriler tamamlandı Not: dönüştürülecek video veya ses dosyasının ismin de & işaretinin olmamasına dikkat edin. Hata veriyor.
devrimile Üye pc de yıllardır kullanıyorum son derece iyi ve kullanışlı bir program ilk defa burada androidde böyle bir program olduğunu gördüm indirdim bakalım beğenecek miyiz? Emeğine sağlık kardeşim..
pc de yıllardır kullanıyorum son derece iyi ve kullanışlı bir program ilk defa burada androidde böyle bir program olduğunu gördüm indirdim bakalım beğenecek miyiz? Emeğine sağlık kardeşim..