Format Attım Ovi Mağazasına Girmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Format Attım Ovi Mağazasına Girmiyor
Nokia N97 yavaşlamıştı format hard format attım. Bu sefer Ovi Mağazasına girmiyor. internette girdiğimde kısa sürede internet kapanıyor. Ne yapabilirim?

Tepkiler: Silinen Üye 2619136

Emrgncy

Üye
formattan sonra hafıza kartını biçimlendirdin mi?

Hafıza kartını pc ye takıp yedek al ve biçimlendir, ayrıca E:/ yığın hafızanında içindeki önemli bilgileri (başta cities klasörünü, çünkü haritalar orda) hafıza kartına yedekle ve dosya yöneticisi ile E:/ yığın hafızayı da biçimlendir...
Format yığın hafızayı temizlemiyor çünkü...

Konu Sahibi
Hem E yi biçimlendirdim hem hafıza kartını ama sonuç aynı. Ovi mağazasını tıklıyorum. Tam açılacak kendilinden ovi kapanıyor.

pissed26

Üye
önce soft sonra hard format atıp arkasına hafıza kartını biçimlendirmeyi denedinmi ?

Ts mağazaya getir hallederiz.

Emrgncy

Üye
Ovi mağazayı kadırıp tekrar kur...

Konu Sahibi
önce soft sonra hard format atıp arkasına hafıza kartını biçimlendirmeyi denedinmi ?

Aynen dediğini yaptım ama nafile. Hatta telefoncuya götürüp flash attırdım. ama ovi mağazasına bir türlü girmiyor. Kısa sürede ovi başlamadan kapanıyor

pissed26

Üye
çok enteresan olması gerekirdi oviyi silip yeniden indirip kurmayı denedinmi peki?

babaeski

Üye
ovi mağazanın yeni sürümü muhakkak vardır güncelleyip bence girer pc ye bağlayıp nokia suite ile telefon güncellemelerini kurun ovi mağazanında orda yeni sürümü muhakkak vardır ancak öyle girer diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...