Oyun Football manager handheld fmh 2015

SHS

Üye
nerde konu

kardeşim önce uygulamayı tele indir o verdiğim çince uygulamayı sonra telefonundan indireceksin pcden inmeyecek zaten
konuyu admin silmiş diğer yere post etmiş buyurr

ARKADAŞLAR ŞU AN ÇOK MUTLUYUM VE HEMEN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM BUNU SONUNDA ÇALIŞAN BİR APK BULDUM ŞİMDİ KISACA ANLATIYORUM TELEFONUNUZA Muzhiwan ADLI PROGRAMI İNDİRİP Football Manager Handheld 2015 YAZIP İNDİRİYORSUNUZ (İNDİRMESİ BİRAZ UZUN SÜRÜYOR) DAHA SONRA İNİNCE KENDİSİ KURUYOR (KURMASI DA YAKLAŞIK 2 SAAT SÜRDÜ YA BENİM TELDEN YA DA ÖYLE :d) SONRASINDAYSA APKYI KUR DİYORSUNUZ GİRİYORSUNUZ DATAYI BASİT ŞEKİLDE İNDİRİP OYUNA BAŞLIYORSUNZUZZZ UPUPUP :d

sonunda.bulundu!!

Tepkiler: serhaterkan

SHS

Üye
o konuya da yazdım direkt apkyı yüklesek, data var zaten olur mu

şuan indiriyorum 306 mb diyor ama bakalım normal indirme diyoruz değilmi dostum

peki bu muzhivan programını kaldırdıgımızda oyunda kaldırılıyormu
acıldı bende bu arada
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu DDDDDDDD
yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Konu Sahibi
beyler şu an deneme aşamasında isterseniz sizde indirip bi kurup bakınız ben şuan download yapıyorum apk+data linkte mevcut

peki bu muzhivan programını kaldırdıgımızda oyunda kaldırılıyormu
acıldı bende bu arada
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu DDDDDDDD
yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
işteeee bu kaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaarrr bi tşk etmedn yanlz nese sevncne verıyorm

Tepkiler: Nextman
Dostum çok teşekkür ediyorum kusura bakma inceledim de yalnız sıkıntı var oyuncular gerçek isim degil ayarlardan değiştim tekrar girdim gene baska isimleri kullanıyor

Konu Sahibi
Oyuncuların isimleri gerçek değilse isimlerin yaması tarafımdan atılacak oyunu silmeyin

Tepkiler: serhaterkan
dostum isimler gercek. tek lig secip gir o hatayi almacayaksin

tamam dostumda sadece tek lig mi oynayacagız
birde sadece challenge de oynanıyor

Beyler indirdim kurdum çalıştı. lisans sorunu vermedi.

Sadece tek lig seçiliyor
hayır sadece challangede oynamıyorsun 3 seçenek de aktif durumda. maalesef onun çözümünü şu anlık bulamadım yani tek lig seçip orjinal isimlerle oynamaya şükretmeliyiz bence zaten bana göre en iyisi o bir takımda başlayıp o takımda bırakmak
4 tane save alanı var zaten 4 ayrı takım seçip kaydet farklı liglerin de tadına var

Tek lig secsemde isimler orjinal olmuor.
Sebebi ne olabilir.

SHS

Üye
Bende isimler orjinal, ama oyun akışı hızlı maç çok yavaş maç görüntüsü kasıyor gibi sizde de öyle mi

Bu maçlarla lig bitmez