BioRenarD Üye Offf fransa ligue 2 den lens takimini aldim ligue 1 e ciktim ligue 1 de 2 sene oynadim psg de teklif geldi simdi o takima gectim oyun baya sardi beni
Offf fransa ligue 2 den lens takimini aldim ligue 1 e ciktim ligue 1 de 2 sene oynadim psg de teklif geldi simdi o takima gectim oyun baya sardi beni
PME 4L Üye BioRenarD' Alıntı: Offf fransa ligue 2 den lens takimini aldim ligue 1 e ciktim ligue 1 de 2 sene oynadim psg de teklif geldi simdi o takima gectim oyun baya sardi beni Genişletmek için tıkla ... Belli
BioRenarD' Alıntı: Offf fransa ligue 2 den lens takimini aldim ligue 1 e ciktim ligue 1 de 2 sene oynadim psg de teklif geldi simdi o takima gectim oyun baya sardi beni Genişletmek için tıkla ... Belli
ryanbabel68 Üye Aga sürekli niye teşekkür ediyorsun hileli olmayan bi oyunu güncel tutmakla neyi amaçlıyorsun ?? Sanki hiç anlaşılmıyor amacın Allahım yarabbim yaa
Aga sürekli niye teşekkür ediyorsun hileli olmayan bi oyunu güncel tutmakla neyi amaçlıyorsun ?? Sanki hiç anlaşılmıyor amacın Allahım yarabbim yaa
50emre50 Üye Kardeşler oyunda mesela bir futbolcunun üstünde ünlem işareti oluyor ve gitmiyor nedendir lütfen yardım edin kafayı yiyecem ??
Kardeşler oyunda mesela bir futbolcunun üstünde ünlem işareti oluyor ve gitmiyor nedendir lütfen yardım edin kafayı yiyecem ??