alaStar Üye beyler bu oyunda neden tek lig seçmek zorunda kalıyoruz benim telefonda mı bir anormallik var ben manager olarak kariyer yaptım diğer ligler e transfer olamıyorum portekiz liginde çakılı kaldık
beyler bu oyunda neden tek lig seçmek zorunda kalıyoruz benim telefonda mı bir anormallik var ben manager olarak kariyer yaptım diğer ligler e transfer olamıyorum portekiz liginde çakılı kaldık
SkywaLKing Üye Yönlendirme linki bilgisayara kendiliğinden .exe dosyası yüklemeye çalışıyor bilginiz olsun.
theeternal Üye SkywaLKing' Alıntı: Avast yönlendirme linkini virüs olarak algılıyor bilginize. Genişletmek için tıkla ... Link kırık zaten bişe değişmiyor
SkywaLKing' Alıntı: Avast yönlendirme linkini virüs olarak algılıyor bilginize. Genişletmek için tıkla ... Link kırık zaten bişe değişmiyor
detaay Üye Aynen dostum tıklıyorum reklamıda geç diyorum ama dosya yok yada silinmiş gibi şeyler yaziyor tekrar upload edersen iyi olur Teşekkürler şimdiden
Aynen dostum tıklıyorum reklamıda geç diyorum ama dosya yok yada silinmiş gibi şeyler yaziyor tekrar upload edersen iyi olur Teşekkürler şimdiden
cix_can-61 Üye cix_can-61' Alıntı: buyrun beyler arkadaş pek ilgilenmiyor galiba konuyla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... reklamsız direk link.
cix_can-61' Alıntı: buyrun beyler arkadaş pek ilgilenmiyor galiba konuyla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... reklamsız direk link.
PME 4L Üye Konu Sahibi cix_can-61' Alıntı: reklamsız direk link. Genişletmek için tıkla ... Banlıyken nasıl konuyu düzenliyebilirim?
cix_can-61' Alıntı: reklamsız direk link. Genişletmek için tıkla ... Banlıyken nasıl konuyu düzenliyebilirim?