Fmobi V3.61 S^3 Anna Belle Signed

Konu Sahibi
Fmobi V3.61 S^3 Anna Belle Signed
Arkadaşlar sitedeki fMobilerin çoğunu indirdim denedim bir türlü çalıştıramamıştım. Yabancı bir siteden fMobi buldum denedim sorunsuz çalışıyor buyrun paylaşayım dedim

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: graman, H@MSTER, İbrahimTR ve 2 diğerleri

asigsasi

Üye
kardeşim şu konuyu biraz düzenler misin
mesela dosyayı upfile ye upload et ve konuya ön izleme ekle

Tepkiler: Abdullah Yemişen
    Konu Sahibi
Abicim yeniyim acemiliğime ver

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
bende kötü birşey demedim zaten
birde konu başlığını düzeltir sen tam olur
konu araçlarına gir başlığı

fMobi v3.61 S^3 Anna Belle Signed

olarak değiştir

asigsasi

Üye
teşekkürler

Tepkiler: Abdullah Yemişen
Arkadaşlar menü hariç bunun neresi türkçe oda yarım yamalak

Konu Sahibi
Başlıkta ya da konu içerisinde Türkçe diye bir beyanda bulunmadım zaten Türkçe dil seçeneğini de sonradan gördüm o da dediğin gibi yarım yamalak

Ben burda kimseyi suçlamıyorum! başka yerlerde ''resmi türkce'' diyor iletilerin tamami ingilizce menüler yarım türkce. Aslında nokia kullanılacak tlf değil dorğru düzgün bir facebook programı yok hepsi devşirme.

Tepkiler: ydgr4
    Konu Sahibi
nokia veya symbian ile ilgili bir durum değil ki bu o uygulamayı hazırlayanlar ile ilgili, hem adamlar da haklı ölü bir sisteme uygulama yazmak için niye kafa yorsunlar? E şimdi symbian'ı da suçlamamak gerekir Symbian 11-12 yıl ayakta kalmış bizi akıllı telefonlarla, multi-taskingle, program yükleme-kaldırmayla, oyun yüklemeyle tanıştırmış efsane bir sistem. Görevini yaptı emekliye ayrıldı. Sen emekliye ayrılan bir işletim sisteminden artık herşeyin mükemmel olmasını bekleyemezsin. Alırsın bi WP'li Nokia sonra bakarsın uygulamaların devşirme olması kalitesiz olması Nokia ile mi Microsoft ile mi yoksa geliştiriciler ile mi ilgili diye.

Son düzenleme:
Haklısın, ama Windows telefonu kullandım oda Andriod telefonlara göre nokia dan bir farkı yok. Geçmişte Nokia nın akıllı telefon piyasasında biz yaşattıklarını hatırlıyorum da tonlarca paramıza karşılık bize sattıkları telefonları düşünüyorumda neden türk sermayesiyle böyle telefonlar yapılmadı diyererek hayıflanıyorum. iflas bayrağını açıkladı demekki telefon üretmek yetmiyormuş Andriod telefonu yapmak gerekiyormuş tabi bizede başkalarının ürettikleriyle gurur duymak kalıyor. Saygılar.

hay eline sağlık bende 2 3 defa indirdim hep hata verdi. Bunda sorunsuz calışıyor ya bunda da bildirimler acılmıyor sohbet acılmıyor, paylaş butonu yok. Cok eksiği varmış

istersen türkceleştirile bilir forumda nasıl yapıldığını anlatılıyor

Konu Sahibi
ulan formattan önce çalışıyordu şimdi çalışmıyo bu meret arkadaşlar en iyi facebook java uygulaması

Konu Sahibi
rica ederim Bi ara çalışmıyordu şimdi çalışmaya başladı sohbet falan tıkır tıkır hayatımda anlayamayacağım tek şey bu fmobi olacak galiba

omardaff

Üye
program çalışıyor mu ?