Fm verici Yardım!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Fm verici Yardım!...
Yeni nesil N serilerinde fm verici diye bir program var telefondaki şarkıları fm verici sayesinde radyoda dinleyebiliyorsun bu program n95'e yüklenirmi yükleniyorsa programını bulamadım yardımlarınızı bekliyorum...

EroL

Emekli Yönetici
ben bi video izledim adam telefonun kamera ve sesini havaalanındaki bilboarda verip millete şaka yapıyodu, otobandaki ledli ekrana kendi resmini koydu vb. bunu bu tel. ve prg. le mi yapıyodu acaba

beyler fm verici donanımsal birşey.programla falan olmaz. fm verici telefonlarda fm verici anten var...

ediesel

Üye
hayır senin o izlediğin video ünlü bi hacker videosudur. Adam kablosuz bağlantı vasıtasıyla laptopunu kullanarak şehrin trafik sistemini hacklemiş

anl_tr

Emekli Yönetici
beyler fm verici donanımsal birşey.programla falan olmaz. fm verici telefonlarda fm verici anten var...
kısa ve net bir açıklama yapmış aynen dedigi gibi
donanımsal bişey programla olmuyor.
olsa ilk ben bulur ve siteye eklerim telefonu ses sistemine kablo ile baglamayı sevmiyorum çünkü

Mehmet

Emekli Yönetici
Öyle aletler var mesela otomobilin çakmaklığına takıp fm radyodan dinliyosun duyduguma göre yeni çıkan n serisindede olacakmış

Konu Sahibi
bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim...

ilet.dun

Üye
tşkler emeği geçen arkadaşlara ...

EroL

Emekli Yönetici
otomobilde çakmaklığa takılan fm verici müzik çaların adı: transmitter bunuda belirtelim

jeki01

Üye
N79 kullanıyorum.
FM vericiyle görüntüdeki ses bile radyo kanalında çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...