0z0cuk Üye trojenli dosyayı buraya atıyonuz adam gibi siteyseniz kapatırsınız konuyu siteyi adam gibi kullanın şerefsizler --------------- Ekleme --------------- akılları sıra trojenli dosya konuluyor ve sitede buna göz yumuyor yani site koyuyor bu trojeni böyle sitelerden dosya indirmeyin
trojenli dosyayı buraya atıyonuz adam gibi siteyseniz kapatırsınız konuyu siteyi adam gibi kullanın şerefsizler --------------- Ekleme --------------- akılları sıra trojenli dosya konuluyor ve sitede buna göz yumuyor yani site koyuyor bu trojeni böyle sitelerden dosya indirmeyin
Haskos Üye Trojan buldu bnm bilgisayar ayrıca %100 değil diğer sitelerdekiyle aynı artı rep ve üye çekmek için yapıyorlar
Trojan buldu bnm bilgisayar ayrıca %100 değil diğer sitelerdekiyle aynı artı rep ve üye çekmek için yapıyorlar
salim582 Üye ellerine ayaklarına sağlık emege sayqı --------------- Ekleme --------------- sırf bu paylaşım için üye oldum
ellerine ayaklarına sağlık emege sayqı --------------- Ekleme --------------- sırf bu paylaşım için üye oldum
mukoaslan Üye türkçe yamalar işe yarıyo ama mağlesef %20 lik bir alan ingilizce --------------- Ekleme --------------- salim582' Alıntı: ellerine ayaklarına sağlık emege sayqı --------------- Ekleme --------------- sırf bu paylaşım için üye oldum Genişletmek için tıkla ... sırf bu paylaşım için üye olman ne acı bu bu siteyi kendin bulup keşfetseymişsin keşke
türkçe yamalar işe yarıyo ama mağlesef %20 lik bir alan ingilizce --------------- Ekleme --------------- salim582' Alıntı: ellerine ayaklarına sağlık emege sayqı --------------- Ekleme --------------- sırf bu paylaşım için üye oldum Genişletmek için tıkla ... sırf bu paylaşım için üye olman ne acı bu bu siteyi kendin bulup keşfetseymişsin keşke