AYKARSAYKARS Üye bılader nereye atıyoruz bu yamayı bı yardımcı olun be indirdim languees bolumunu attım ama turkce olmadı
bılader nereye atıyoruz bu yamayı bı yardımcı olun be indirdim languees bolumunu attım ama turkce olmadı
kuru_testis Üye %100 diyerek milleti kandırmaya gerek yok..tam bir sahtekarlık..doğruları söylediğin zaman bir şey kaybetmeyeceksindir..
%100 diyerek milleti kandırmaya gerek yok..tam bir sahtekarlık..doğruları söylediğin zaman bir şey kaybetmeyeceksindir..
emre_bjk_88 Üye eline sağlık inşaallah oynanacak kadar türkçedir hiç sanmıyorum ama --------------- Ekleme --------------- yalnız ben linki göremiyorum üye olarak göküzkmüyorum nedense ilk sayfya gelince
eline sağlık inşaallah oynanacak kadar türkçedir hiç sanmıyorum ama --------------- Ekleme --------------- yalnız ben linki göremiyorum üye olarak göküzkmüyorum nedense ilk sayfya gelince
wildtiger223 Üye n73 e uyumlumu ? --------------- Ekleme --------------- pc oyunuymus bu ya ben bunu cep oyunu zannetmıstım
n73 e uyumlumu ? --------------- Ekleme --------------- pc oyunuymus bu ya ben bunu cep oyunu zannetmıstım