Flv yardım bi bakın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
npcaz npcaz npcaz

n000k

Üye
Bu flv takintisini anlamadim ya ? Mp4 izleyin muthis kaliteli oluyor ama cok yer kapliyor . :
çoğu siteden flv şeklinde iniyor.. işim yok birde onları mp4 mü yapmaya çalışayım?? ve dediğin gibi fazla yer kaplıyor

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
Saruu mundan sonra Belle yapmayacaksın Eyüp camii ye gidip tövbe edeceksin bundan sonra adında belle han olacak XDD

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
nese konu dşna çıktık uzun lafın kısa olanı flv izlyemeyecekmiyz D

int paketi var c6-01 var youtube dısında intdn film izlemıyorum acılan bir kaç site söyleyin

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
DD Evt

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
Google amca bulur bişler yaw

google amca beni sevmıyor harelde yokmu sızn bldğnz siteler .d

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
malesef işte pc de indirip tele atıyordum ama yaktı beni FLV XDD

arkadaşlar ben netten vıdeo izleyemıyorum ayarı falan mı var anna vaken izleyebılıyordum

noss_bar

Emekli Yönetici
sadece sen değilsin kardeşim açamayan.. bir çok kişi açamıyor, bende açamıyorum ama nedense 1-2 kişi var forumda onların demesiyle ÇATIR ÇATIR açıyormuş onlar!!!
flv leri 240 p açıyor ama daha yüksek çözünürlük malesef hata veriyor izleyebiliyorum diyen arkadaşlarada youtubeden 360p veya 480p indirip seyretsinler de göreyim bunun ovi ile phonixle alakası olduğunu sanmıyorum

toxemia

Üye
Anna da çatır çatır flv açıyodu bellede bu imkansız oldu....nokia destek hattını aradım....tekrar güncelleme yapın dedi....kaç kere yaptım....flv işi yaş oldu....bide müşteri temsilcisi beceremiyor olabilirsiniz demezmi???ulennn kaç yıldır telefonlar üstüne uzman olduk.... Böle boğasım geldi adamı)

[ENGİN]

Üye

arkadaşım fabrıka ayarlarından veri sıl ve geri yukle ile format at ama öncesınde telini hatsız moduna al öyle format at belleyı tekrar yuklemene gerek yok bütün bir yazılım zaten ben boyle yaptım hicbir sorunu yok telin karar sana kalmış

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
ZZzZzzzaa xd hakktten ya androitte uygulama var tüm videoları açıyo belle için yokmu acaba

bencede bilp bilmeden konuşmayın 480p flv açmıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...