cvbnmö Üye beyler iyi güzelde bunlar nasıl yapılıyo ben flsahta bi menü yaptım onu telefonda kullanmak istiyorum ama kod bilmiyorum nasıl yaparız hangi programla komut vereceğim yoksa direkt flash içine mi yazacağım yardımcı olursanız sevinirim
beyler iyi güzelde bunlar nasıl yapılıyo ben flsahta bi menü yaptım onu telefonda kullanmak istiyorum ama kod bilmiyorum nasıl yaparız hangi programla komut vereceğim yoksa direkt flash içine mi yazacağım yardımcı olursanız sevinirim
vipirius Üye ciah' Alıntı: Bu arada programı düzgün çalıştırabilen (start.swf'den)arkadaşlar olursa, Lütfen telefonun modelini belirtsinler... Genişletmek için tıkla ... Ben çalıştırdım telefonum N86 flash lite versiyonu 3.0
ciah' Alıntı: Bu arada programı düzgün çalıştırabilen (start.swf'den)arkadaşlar olursa, Lütfen telefonun modelini belirtsinler... Genişletmek için tıkla ... Ben çalıştırdım telefonum N86 flash lite versiyonu 3.0
system_start() Üye +rep ledim dostum sağol 6600 da calıştırdım ama cok reklam var programda yinede emeğe saygı edit: @cvbnmö : onu macromedia flash ile projeyi seçerken belirtmen gerekiyor (flash lite 2.0 mesela)
+rep ledim dostum sağol 6600 da calıştırdım ama cok reklam var programda yinede emeğe saygı edit: @cvbnmö : onu macromedia flash ile projeyi seçerken belirtmen gerekiyor (flash lite 2.0 mesela)