minoo Üye hangman1907' Alıntı: Bence Ben paylaştım diye link vermek yanlıs kımse senın daha once paylastıgını hesapLayamaz Genişletmek için tıkla ... kesinlikle...
hangman1907' Alıntı: Bence Ben paylaştım diye link vermek yanlıs kımse senın daha once paylastıgını hesapLayamaz Genişletmek için tıkla ... kesinlikle...
Aziz™ Üye tamam arkadaşlar sakin olalım.sonuçta insanız hepimiz bir konunun önceden paylaşıldığını gören var göremeyen var.önemli olan kızmak değil anlayışla karşılamaktır.hadi konu sapmasın bakayım
tamam arkadaşlar sakin olalım.sonuçta insanız hepimiz bir konunun önceden paylaşıldığını gören var göremeyen var.önemli olan kızmak değil anlayışla karşılamaktır.hadi konu sapmasın bakayım
minoo Üye TheHeroeS_TR' Alıntı: okumasaydın o zaman Genişletmek için tıkla ... zuahhahaah Onur çok fenasın
Ersin Oktay Üye süper xD xD işyerindeym(belediye) şimdi okudum koptum herkes bana bakıyo deli sandılar heee xD
minoo Üye kabus34' Alıntı: süper xD xD işyerindeym(belediye) şimdi okudum koptum herkes bana bakıyo deli sandılar heee xD Genişletmek için tıkla ... hahahaah ne bakıyonz de
kabus34' Alıntı: süper xD xD işyerindeym(belediye) şimdi okudum koptum herkes bana bakıyo deli sandılar heee xD Genişletmek için tıkla ... hahahaah ne bakıyonz de