Flatlands v0.3 iOS7 by 1theo0BaCkwarDs - Nokia Belle

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Flatlands v0.3 iOS7 by 1theo0BaCkwarDs - Nokia Belle

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: efecan3787, akondd, Darqos ve 7 diğerleri
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

tema herşeyiyle şahane özelliklede ikonlar. Ustalar bi editleyin artık bunu baya kullanırız ikon sayısını artırın yeter

tema bi harika olmus klavye fln cok guzel bide ios 7 ikonlar eklense sahane elinize saglik

MaxipmaN

Üye
ikonlar önemli değilde tiny battery yüzdesi, ve müzik çalarda başlat durdur sarma butonları siyah onu nasıl düzeltirim?

Tepkiler: yaren_dede

MaxipmaN

Üye

menüdeki yazılar da siyah, beyaz olumak zorundaysa önemli değil olsun saolasın

Tepkiler: yaren_dede

menüdeki yazılar da siyah, beyaz olumak zorundaysa önemli değil olsun saolasın

menudeki yazıları beyazmı istiyorsun? muzikçalarda hangi iconu istiyorsun? tiny için birşey yapamam daha o fonun renk düzeyi nasıl ayarlanıyor çözemedim

MaxipmaN

Üye

menudeki yazıları beyazmı istiyorsun? muzikçalarda hangi iconu istiyorsun? tiny için birşey yapamam daha o fonun renk düzeyi nasıl ayarlanıyor çözemedim

editleyince menü renkleri beyaza dönüşüyorsa farketmez dedim de siyah kalabiliyorsa siyah olsun yine ,müzik çaların yuvarlakları siyah kalsın içindeki play stop simgeleri beyaz olabilir anlatabildim mi bilmiyom ama

editleyince menü renkleri beyaza dönüşüyorsa farketmez dedim de siyah kalabiliyorsa siyah olsun yine ,müzik çaların yuvarlakları siyah kalsın içindeki play stop simgeleri beyaz olabilir anlatabildim mi bilmiyom ama

anladım birazdan eklerim yazı rengini istediğimiz renkte yapabiliyoruz orjinal kalabilir yani

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş ikonları bulamadım

ne ikonu Ya ben beğendiğin bir temanın ikonlarını bu temaya aktarabilirsin dedim
bak o tema grafik programını indir kur üst seçenekten ikonlarını istediğin temayı seç alt seçeneğede bu temayı seç starta bas sonrada kaydedilen temayı telefonuna yükle o kadar

tabi telefonun hackli ise genelde unsigned olur