asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
arka planEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rica ederim
???arka plan
çok begendımderica ederim
???
güle güle kullançok begendımde
sağol isa abigüle güle kullan
whatsapp ve müzik calar widgetini atarmısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
whatshap yüklü olduğu zaman zaten widget kendisi geliyor müzik widget için de bu konuya bakwhatsapp ve müzik calar widgetini atarmısınız
rica ederim
peki whatsapp widgeti varmıwhatshap yüklü olduğu zaman zaten widget kendisi geliyor müzik widget için de bu konuya bak
[SKİN] Music Widget PACK [ 24 Adet ] - MaxiCep
rica ederim
whatsapp yüklü ise widget ekleden ekleyebilirsin yani whatsapp yüklediğin zaman widget de otomatik geliyor.peki whatsapp widgeti varmı
sağolwhatsapp yüklü ise widget ekleden ekleyebilirsin yani whatsapp yüklediğin zaman widget de otomatik geliyor.
biliyorum hocam kullanıyorum onu
telefonu hackleguvenılmeyen uygulama dıo kendılerı...ne yapmam lazım sayın asıgsası bı yardım..tesekkurler
o gördüğün müzik çalar extra button ile gelmiş bir özellik extra buton yüklemen gerekir diğeri için yani whatshap altındaki kısayollar tema ikon kısayoluhocam o bildirim sayfasınaki müzik çalar tuşları çalışıyor mu yoksa sadece resim mi? ayrıca whatsapp widgetinin altıındaki kısayol widgeti varsa verebilir misin? teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?