Flash Player yükleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mbudak7

Üye
    Konu Sahibi
Flash Player yükleme
Android 2.1 i 2.2 ye yükseltsek flash player yükleyebilir miyiz acaba?

android marketten indirebilirsın. Bi de telefon nedir ?

61semih

Üye
t10 ıse telefonun yuklıyemezsın yuklesende calısmaz zaten

android 2.2 veya 2.3 destekleyebilir ama flash ayrı bişey telefonun işlemcisi hızı ve ram etkilidir onda. t10 desteklemez bence de

----------Eklendi @ 15:48:46 ---------- Yazıldı @ 15:47:35 ----------

ama illaki flash yüklemek şart değil flash destekli browser yükle oda olur skyfire vs...

61semih

Üye
flash player işlemcı kapasıtesı ıle degılde ıslemcının desteklemesıyle alakalı bıldıgım kadarıyla bu konudada en ıyı qualcomm(bundandır ki htc nın 1300 tl lık telefonlarının flash performansı gs2 den daha ıyı olması)

bayrame

Üye
slm arkadaşlar bende vodafone 845 telfon var ben unu android 2.2 froya ya nasıl yükseltebilirm yardımlarınızı bekliyorum.

mbudak7

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yazan herkese teşekkürler.Cevaplar faydalı oldu.

arkadaslar ben suan askerdeyim samsun gt_c 3222 telefon aldim video izleyemiyorum nerden yukleye bilirin telefoncuya gitme sansim yok disari cikamiyorum yardimci olursaniz sevinirim

umutku84

Üye
arkadaslar ben suan askerdeyim samsun gt_c 3222 telefon aldim video izleyemiyorum nerden yukleye bilirin telefoncuya gitme sansim yok disari cikamiyorum yardimci olursaniz sevinirim
o chat değil mi ya? ondan sadece m.face ve youtubeden izleyebilirsin akıllı telefon değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...