umit2406 Üye yok arkadaş lar sertifika yaptıgım halde n95 de uygulama kısıtlaması diye hata veriyor kurulmuyor.
gumusss Üye programı sertikifalandırdığım halde gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor ne yapmam gerekiyor
programı sertikifalandırdığım halde gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor ne yapmam gerekiyor
n95nokia Üye vishaaka arkadaşımız söylediği adrese mail attım ancak 3 hafta oldu bişey gelmedi. mümkünse sana gelen pogramı paylaşırmısın???
vishaaka arkadaşımız söylediği adrese mail attım ancak 3 hafta oldu bişey gelmedi. mümkünse sana gelen pogramı paylaşırmısın???
tutasste Üye SuSE' Alıntı: Arkadaşlar programı indirdim ve sertifikamı da aldım ama program gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor ve kurmuyor yardım lütfen. Bu arada telefon n95 Genişletmek için tıkla ... aynı hatayı bana da verdi. Telefon: N73
SuSE' Alıntı: Arkadaşlar programı indirdim ve sertifikamı da aldım ama program gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor ve kurmuyor yardım lütfen. Bu arada telefon n95 Genişletmek için tıkla ... aynı hatayı bana da verdi. Telefon: N73
POWER Üye Konu Sahibi Arkadaşlar buraya yönlendiriyorum aşağıdaki konudan indiriniz Flash lite 3 + FLV player (yine ilk kez maxicepte)
Arkadaşlar buraya yönlendiriyorum aşağıdaki konudan indiriniz Flash lite 3 + FLV player (yine ilk kez maxicepte)