Flaş:Vodafone TR Satılıyor Mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Flaş:Vodafone TR Satılıyor Mu?
Vodafone Türkiye'den çekiliyor mu?

Diğer EKONOMİ haberlerini okumak için ...



Türkiye'ye, Telsim'i alarak giren İngiliz devi Vodafone, Türkiye operasyonundan rahatsız. Şirketin satışı için pazarlıklar sürüyor. Masada olduğu iddia edilen rakam 2.7 milyar dolar.





Dinçer Gökçe'nin haberi

Türkiye’de bir türlü istediği sonucu alamayan ve bu nedenle büyük önem verilen ilk CEO’sunu değiştiren Vodafone Türkiye ile ilgili iddialara gündemden düşmüyor.
Abone sayısı itibari ile Türkiye'nin ikinci büyük GSM operatörü olan Vodafone, 2006'da 4.55 milyar dolar ödeyip Telsim'in sahibi olmuştu. Ancak şirketin özellikle 2008 ilk yarısındaki kötü bilançosu, Vodafone Türkiye'yi yeni bir yol ayırımına getirdi.

Şirket ile ilgili ilk iddia, Vodafone Türkiye'nin satışı ile ilgili Alman Deutsche Telekom ile görüşüldüğü yönünde oldu. Ancak bu iddia Vodafone Türkiye CEO'su Serpil Timuray tarafından yalanlandı. Timuray, 2009'da 1.3 milyar dolarlık yatırım planları olduğunu öne sürerek, Türkiye'den çıkmayı düşünmediklerini ifade etmişti.
Ancak Timuray'ın bu açıklamasının, deyim yerinde ise, daha mürekkebi kurumadan Vodafone Türkiye 260 çalışanını bir çırpıda işten çıkardı. Yine işten çıkarılan personel sayısının 600'e yaklaştığı gündeme geldi.
Üstelik bu işten çıkarmalar, Vodafone Türkiye'nin basınla yaptığı ve 2009'de 1.3 milyar dolarlık yatırım planları olduğu açıklamasından sonra geldi.
 
Cem Uzanın gazetesi ne olacak hala Star gazetesi zamanından kalma yalan dolan haberler Haber7 de de devam ediyor.Hatta aynı gazete Ruud Van Nistelrooy GS geleceğini söylüyor.Paradox sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün kardeşim.
 
    Konu Sahibi
ne alaka ben yazanı paylaştım ayrıca Vodafone'nun satılmasını isterim pazarda tutunamadı bu kadar ucuz fiyat sunmasına ragmen ingiliz kazanacağına avea-trkcll kazansın gerçi hiçbirinin tamamı türk deil ama

--------------- Ekleme ---------------

haber7 kaynaklı deil
Rotahaber.com dan almıştır haber7de gir bak
 

s.volkan

Üye
Satarsa satsın bizi alakadar etmez ancak bu fiyata satmaz. O kadar yatırım yapmışken
 
El Değiştirmezse Pazarda Diğerlerine İyi Bi Rakip Olamayacak Ve Rekabetin Şiddetlenmesini Sağlayamayacak Gibi Duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...