flas video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
flas video
Check out this app http://windowsphone.com/s?appid=6e5424ae-04ac-4e76-855b-a8cc9ddcc38c

"Flash Videos" is one of thousands of great apps for Windows Phone. See more at WindowsPhone.com!

Linki boyle kopyalaya bildim bu uygulamayi satin alsak ne kadar faydalanabiliriz acaba bilen varmi

uye oldugun sitelerden flash videolari izlemeni sagliyor.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
Digiturkplay i izleye bilirmiyim mesela

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyesi olanda cikmadigina gøre adminden ricam konuyu silebilir

filmifullizle.com Gibi Siteler html5'e Geçiş Yaptı Bilginize...

ben az once cehennem melekleri2'yi seyrettim

yalniz ses berbatti

Abim Cehennem Melekleri 2'nin Orjinali Hala Hiç Bir Sitede Yok. Adamlar Orjinale Yakın Sinema Çekimi Yapmış Sesin Kötü Olması Sinema Çekimi Olmasından Kaynaklanıyor

Bu Arada Türkiye'nin İlk Video Paylaşım Sitesi www.akilli.tv'de Html5'e Geçiş Yaptı. m.akilli.tv'den Videoları İzleyebilirsiniz

Aslında Bununla İlgili Bir Konu Açayımmı Ali Abi? Hem Kimse Flash Player Diye Tutturmaz

acman iyi olur gibi gozukuyor ama bir duşunelim cunku bu siteler arasinda yasal olmayanlar da olabilir.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
flas diye tutturuyoruz cunku basit bi okey oyunu bile flas olmadan oynanmiyor ne yapacagimizi sasirdik

- - - Eklendi - - -

benim tlf da bi sorun var galiba akilli.tv den de video izleyemiyorum cok tuaf bi durum

flas diye tutturuyoruz cunku basit bi okey oyunu bile flas olmadan oynanmiyor ne yapacagimizi sasirdik

- - - Eklendi - - -

benim tlf da bi sorun var galiba akilli.tv den de video izleyemiyorum cok tuaf bi durum

Uygulama Ayarlarından Videolara Gir. Orda Erişim Noktasını Kullandığın İnternet Bağlantısı Olarak Belirle Örneğin "Avea İnternet" Gibi.

Bu Arada Bu Ayarlar Symbian Telefonlarda Bu Şekilde. Windows Phone'da Nasıl Oluyor Bilemiyorum. Şuan Mevcut WP Telefonum Yok.

- - - Eklendi - - -

Bu Arada Oyun Konusunda Yanılıyorsun. Bazı Okey Oyunları Java Desteklide Çalışıyor. Flash Destekli Oyunlar Kalitesiz Olur...

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi

her hadukarda okeysiz kaldik bu saatten sonra flas Java fark etmez ayrica o ayarlarida bulamadim

her hadukarda okeysiz kaldik bu saatten sonra flas Java fark etmez ayrica o ayarlarida bulamadim

ayarlara girince sola kaydir ve uygulama ayarlarina gir. Uygulama ayarlarinda video&muzik var ona girince orada bir kutucuk var işareti kaldir,video ve muzik icin data paketi kullanilsin mi diyecek evete tikla bir de o şekilde dene.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
degisen birsey olmadi bende 3g kapali sarj cok gitmesin diye ondan olabilir mi peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...