zorbaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sanmiyorum .. =]
Aynenbu sitelerde ne zaman su htlm5 gececekse artik kaldik boyle Ortada
filmifullizle.com Gibi Siteler html5'e Geçiş Yaptı Bilginize...
bilgi icin tskler ama Kunduz filmini izleyemedim Emin misin gecis yaptigina
ben az once cehennem melekleri2'yi seyrettim
Tek Part Yada Partlı İzleyebelirsin. O Film Açılmadıysa Başka Filimleri Dene Bide
- - - Eklendi - - -
Bende İzlemiştimBu Arada Siteye Günde 4 Film Ekleniyor Abim
yalniz ses berbatti
Abim Cehennem Melekleri 2'nin Orjinali Hala Hiç Bir Sitede Yok. Adamlar Orjinale Yakın Sinema Çekimi Yapmış Sesin Kötü Olması Sinema Çekimi Olmasından Kaynaklanıyor
Bu Arada Türkiye'nin İlk Video Paylaşım Sitesi www.akilli.tv'de Html5'e Geçiş Yaptı. m.akilli.tv'den Videoları İzleyebilirsiniz
Aslında Bununla İlgili Bir Konu Açayımmı Ali Abi? Hem Kimse Flash Player Diye Tutturmaz
acman iyi olur gibi gozukuyor ama bir duşunelim cunku bu siteler arasinda yasal olmayanlar da olabilir.
Abim Cehennem Melekleri 2'nin Orjinali Hala Hiç Bir Sitede Yok. Adamlar Orjinale Yakın Sinema Çekimi Yapmış Sesin Kötü Olması Sinema Çekimi Olmasından Kaynaklanıyor
Bu Arada Türkiye'nin İlk Video Paylaşım Sitesi www.akilli.tv'de Html5'e Geçiş Yaptı. m.akilli.tv'den Videoları İzleyebilirsiniz
Aslında Bununla İlgili Bir Konu Açayımmı Ali Abi? Hem Kimse Flash Player Diye Tutturmaz
flas diye tutturuyoruz cunku basit bi okey oyunu bile flas olmadan oynanmiyor ne yapacagimizi sasirdik
- - - Eklendi - - -
benim tlf da bi sorun var galiba akilli.tv den de video izleyemiyorum cok tuaf bi durum
Uygulama Ayarlarından Videolara Gir. Orda Erişim Noktasını Kullandığın İnternet Bağlantısı Olarak Belirle Örneğin "Avea İnternet" Gibi.
Bu Arada Bu Ayarlar Symbian Telefonlarda Bu Şekilde. Windows Phone'da Nasıl Oluyor Bilemiyorum. Şuan Mevcut WP Telefonum Yok.
- - - Eklendi - - -
Bu Arada Oyun Konusunda Yanılıyorsun. Bazı Okey Oyunları Java Desteklide Çalışıyor. Flash Destekli Oyunlar Kalitesiz Olur...
her hadukarda okeysiz kaldikbu saatten sonra flas Java fark etmez ayrica o ayarlarida bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?