FLAŞ!!! İphone da İNSTALLOUS devri bugün kapandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
FLAŞ!!! İphone da İNSTALLOUS devri bugün kapandı!

Hackulous takımının bu gün web sitelerinden yaptıkları açıklama hackulous'un kapandığını duyurdu. Böylelikle korsan ve yasadışı olan uygulamalarının çalışmayı durdurduğu bildirildi.

Arkadaşlar ios da en önemli uygulamalardan biri olan installous bitirildi,hackulos devredışı bırakıldı,yarın tüm mobil forumların ve özellikle burada yığılma olmadan installous un alternatiflerine şimdiden bakmaya başlayalım...

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar ne yazıkki kapanmış durumda,artık 25pp ye geçme vakti...

akula

Üye
bu demek oluyorki alternatif bulamaz isek iphondan vaz geçme zamanı gelmiştir

gogis

Üye
çok üzüldüm 25pp iyidir iyi çince öğrendim

Bu hiç bişeyin sonu değil bunun gibi bissürü program var bu prrogram zaten aracı bişeydi yani sadece internet sitesine bağlanıp indiriyodu şimdi kendiniz indirip kurcaksınız

Haydar

Emekli Yönetici
vay be üzüldüm. bazen işe yarar prolar indiriyordum neyse alternatiflere bakıcaz artık

Konu Sahibi
Ben bu haberi üzülün diye yazmadım alternatiflere yönelin diye yazdım,şu an onlar sponsor bulamadılar ve kapattılar,ilerde tekrar açabilirler veya farklı bir adla gelebilir veya başka gruplar tarafından farklı programlarla kolaylıkla sağalabililr ,iphone ios devri asla kapanmayacak kat kat artaraka devam edecek

Ben şahsen hiç sevmiyordum installousu pcden indirir ipa dosyamı kurarım keyfime bakarım

apptrackr siteside çalışmıyor artık

Üzücü bir olay bir devir kapandı artık tabi iphone için yani Apple için
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

PP25 diye bir program var oda aynı işi görüyor

altay666

Üye
Aslinda her uygulama var fakat ismi cince oldugu icin aramalara cikmiyor bi yerde okumustum google translate ile uygulanin ismini cinceye cevirip aratmislar ve basarili sonuc vermis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...