Tufkan Üye Kardeş ben nokia c3 kullanıyorum vede hafıza kartımın şifreyi unuttum nasıl bulurum bu proglamla
FIRKAN Üye degerli43' Alıntı: İlk Türkçe java dosya yönetici programdır. Not: Uygulama Erişimi - Veri Erişimi - Veri Ekle ve Düzelt - Her Zaman Sor diyoruz. Genişletmek için tıkla ... tsk
degerli43' Alıntı: İlk Türkçe java dosya yönetici programdır. Not: Uygulama Erişimi - Veri Erişimi - Veri Ekle ve Düzelt - Her Zaman Sor diyoruz. Genişletmek için tıkla ... tsk
ugurcan2454 Üye degerli43' Alıntı: İlk Türkçe java dosya yönetici programdır. Not: Uygulama Erişimi - Veri Erişimi - Veri Ekle ve Düzelt - Her Zaman Sor diyoruz. Genişletmek için tıkla ... abi benim telefon nokıa asha 501 onda sadece 3gp oynatıor mp4 vs oynatmıyor bunun içinde bi program atarmısın varsa şimdi den teşekkürler
degerli43' Alıntı: İlk Türkçe java dosya yönetici programdır. Not: Uygulama Erişimi - Veri Erişimi - Veri Ekle ve Düzelt - Her Zaman Sor diyoruz. Genişletmek için tıkla ... abi benim telefon nokıa asha 501 onda sadece 3gp oynatıor mp4 vs oynatmıyor bunun içinde bi program atarmısın varsa şimdi den teşekkürler