Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet başka konuda arkadasla konusurken söyledi uygulamayı denedim hoşuma gitti kullanışlı bir dosya yöneticiXperia Z1'de varsayılan olarak yüklü geliyor ama premium değil. Teşekkürler.
Son güncellemeden sonra güzel oldu. Fakat dosya sayısı arttıkça yavaşlıyor. Kullandığım tek özelliği image renameEvet başka konuda arkadasla konusurken söyledi uygulamayı denedim hoşuma gitti kullanışlı bir dosya yönetici
Benimde favorim xploreSon güncellemeden sonra güzel oldu. Fakat dosya sayısı arttıkça yavaşlıyor. Kullandığım tek özelliği image rename
Teşekkürler ama o işi Lumia 930 alarak hallettim artık pek ihtiyaç kalmadı.Hmm samsungda bu konuda sorun yok
Ama ekteki galeri uygulamasını tavsiye edebilirim benim favorim
Bende diyorum heralde androide geçiş yaptıTeşekkürler ama o işi Lumia 930 alarak hallettim artık pek ihtiyaç kalmadı.
Yo uzun zamandır Xperia Z1, Htc one m8 kullanıyorum zaten. Lumia 925 yetmiyordu artık ben de bir tane Lumia 930 aldım.Bende diyorum heralde androide geçiş yaptı
3 tel. Birden iyiymis valla isler yogun heraldeYo uzun zamandır Xperia Z1, Htc one m8 kullanıyorum zaten. Lumia 925 yetmiyordu artık ben de bir tane Lumia 930 aldım.
Çok teşekkürler eline sağlık bende bunu arıyordum Z2 de de kendinden yüklü geliyor ama premium değil
Sistemde var oldugu için Root gerekliMerhabalar arkadaşlar sony Xperia z2 kullanıcısıyım premium olarak faydalanmak istedim buna rastladim bi türlü kuramadım aynı imzaya sahip uyguluma kullanmaktasınız diyo nasıl yapmama dair yardimci olursanız sevinirim hatta arayıp bilgi de verirseniz memnun kalırım 0546 632 25 87
Birgum Root yaparsan işine yararKötü bi durum desene :-( teşekkürler yinede sağol kardeşim
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?