Fikriniz Lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Fikriniz Lazım.

bende bu ayakkıbadan var ve top oynadıktan sonra doğal olarak kirlendi ama nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum , ıslak bezle denedim pek etkili olmadı , birisi ayakkabı fırçası demişti o da işe yaramadı. Bilen bi arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi?

Emrgncy

Üye
Altında çamur toz toprak varsa yıka ve sonra Annenin haberi olmadan Çamaşır makinasına at, deterjan gözüne biraz deterjan koy ve kısa programda yıkat, sıfır gibi olur. Dereceyi 30 da tut

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Gizli yapmaya gerek yok anneme.solesem yıkar zten sadece üstü siyah oldu altta sorun yok

Samet.25

Makineye atma hele bosken mahveder ayakkabiyi banyoya gir sicak suyu ac alttini vura vura yika elinle

zaza

Üye
En temizi makine kesin çözüm

Emrgncy

Üye
Gizli yapmaya gerek yok anneme.solesem yıkar zten sadece üstü siyah oldu altta sorun yok

Vaybe şimdiki Annelere bak...

Kramponları makinaya atıp kapıda nöbet tutardım

Dediğim gibi etkili yöntem tecrübeyle sabit...

Arkadaş yukarda sıcak su ile yıka yazmış, dikkat et sıcak su yapıma yüzeylerin açılmasına sebep olur...

- - - Eklendi - - -

Vaybe şimdiki Annelere bak...

Kramponları makinaya atıp kapıda nöbet tutardım

Dediğim gibi etkili yöntem tecrübeyle sabit...

Arkadaş yukarda sıcak su ile yıka yazmış, dikkat et sıcak su yapışma yüzeylerin açılmasına sebep olur...

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Diş macunu sürdüm bi beze onla sildim az lekeler kaldı yinede büyük oranda temizledim , kesin bi çözüm yöntemi bulsak iyi olurdu

Mert

Üye
Makine kesin çözüm. Yılda 2 kere falan basket ayakkabılarımı atıyorum. Sıfır gibi oluyor çıkınca

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Daha 5-6 kere giydim hemende makimeye atmayayım

ümran

Üye
abiler boşvern onu bunu ,ben bunu nerdn bulurum bana kaça patlar

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
ben 139 dediler , 130 a aldım . eğer ayakkabı numaran küçükse (-39) 109tl , 100 yaparlar.

corchy

Üye
Elde bi dene iyice çitile baktın olmuyor at makinaya gitsin.

Ayakkablar makineden cikinca birkacgün kurut.Yoksa kokar.

MrTech

Üye
söyle yerini bakem sen kac numara giyiyorsun

yıkamak icin makine lekeleri cıkarır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...