Umutcan06 Üye kardeş çok güzel paylaşım teşekkürler ama telefoum 320*240 6300.oyun çalışıyo ama maça başla deyince yüklüyo sonra yine başa dönüyo.açılmıyo yani.bi yardımcı olursan çok sevaba geçer
kardeş çok güzel paylaşım teşekkürler ama telefoum 320*240 6300.oyun çalışıyo ama maça başla deyince yüklüyo sonra yine başa dönüyo.açılmıyo yani.bi yardımcı olursan çok sevaba geçer
TRANSGRESSOR Üye Konu Sahibi Ben teşekkür ederim yorumlar için... Teşekkür butonuna basarsanız sevindirirsınız şu güzel kardeşinizi
Ben teşekkür ederim yorumlar için... Teşekkür butonuna basarsanız sevindirirsınız şu güzel kardeşinizi
stormx_ Üye TRANSGRESSOR' Alıntı: Ben teşekkür ederim yorumlar için... Teşekkür butonuna basarsanız sevindirirsınız şu güzel kardeşinizi Genişletmek için tıkla ... Bir sürü soru sorulmuş çalışmıyor denmiş ama ne cevap vermişsin ne de bir şey varsa yoksa teşekkür edin çalışmayan oyuna kim teşekkür etsin
TRANSGRESSOR' Alıntı: Ben teşekkür ederim yorumlar için... Teşekkür butonuna basarsanız sevindirirsınız şu güzel kardeşinizi Genişletmek için tıkla ... Bir sürü soru sorulmuş çalışmıyor denmiş ama ne cevap vermişsin ne de bir şey varsa yoksa teşekkür edin çalışmayan oyuna kim teşekkür etsin