bilo_cum Üye S.a arkadaşlar.bu dosyayı indirdim ama hangisini telefona atacağımı bilemedim.6233 kullanıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.iyi forumlar
S.a arkadaşlar.bu dosyayı indirdim ama hangisini telefona atacağımı bilemedim.6233 kullanıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.iyi forumlar
Cnr9234 Üye turkiye ligi milli takım veya Türk kulüp yok weya ben bulamadım . bu arada 3120 classicde çalışıo. Ama herşeye rağmen paylaşım için teşekkürler.....
turkiye ligi milli takım veya Türk kulüp yok weya ben bulamadım . bu arada 3120 classicde çalışıo. Ama herşeye rağmen paylaşım için teşekkürler.....
Sarı_Bela Üye Konu Sahibi bilo_cum' Alıntı: Abi hangisini yüklücez bide onu soyleseniz Genişletmek için tıkla ... İndirdiğin dosyayı aç içinde fifa10_nokia 240x320.jar Çıkar. Bunu telefonuna at tamamdır.
bilo_cum' Alıntı: Abi hangisini yüklücez bide onu soyleseniz Genişletmek için tıkla ... İndirdiğin dosyayı aç içinde fifa10_nokia 240x320.jar Çıkar. Bunu telefonuna at tamamdır.
bilo_cum Üye rar halinde bi dosya çıktı.içindede başka resimler falan filan var.Rar halindeki dosyayı direk atayımmı yoksa içindede o isimle baska bi dosyamı var? --------------- Ekleme --------------- Sorun halledilmistir.Hepinize teşekkürler.
rar halinde bi dosya çıktı.içindede başka resimler falan filan var.Rar halindeki dosyayı direk atayımmı yoksa içindede o isimle baska bi dosyamı var? --------------- Ekleme --------------- Sorun halledilmistir.Hepinize teşekkürler.
karabasanlar57 Üye allah razı olsun ya. gercekten dıyorum bu oyunu cok aradım sayenızde buldum.cok tesekkur ederım.
akman64 Üye bu oyun çok berbat çok beklentim vardı çok asırı bug var adam orta sahayi geçmiyor ofsayt veriyor. hiç bişiye benzemiyor..
bu oyun çok berbat çok beklentim vardı çok asırı bug var adam orta sahayi geçmiyor ofsayt veriyor. hiç bişiye benzemiyor..
abdulk4dir Üye inşallah maç skoru 2-1 3-1 olduğunda oyundan atmıyordurr --------------- Ekleme --------------- ötekilerden farkı yokk. Takımlar aynı. Transferler yapılmamış.
inşallah maç skoru 2-1 3-1 olduğunda oyundan atmıyordurr --------------- Ekleme --------------- ötekilerden farkı yokk. Takımlar aynı. Transferler yapılmamış.