by_eMr3 Üye KiDMaN' Alıntı: koydugun fifa2009 uzunda ekran goruntusu deilki fifa2009 3d bikere Genişletmek için tıkla ... ngage veya sis ile karıştırdın sen. bu java
KiDMaN' Alıntı: koydugun fifa2009 uzunda ekran goruntusu deilki fifa2009 3d bikere Genişletmek için tıkla ... ngage veya sis ile karıştırdın sen. bu java
CryDaqqeR Üye Konu Sahibi CryDaqqeR' Alıntı: oyun tamamen fifa 10 değil sanırım fifa 09'un geliştirilmiş hali 240 x 320 ekran buyutlu javadır deneyen lütfen belirtsin fikrini ! elimde görüntü olmadığı için fifa09 ekran görüntüsü koyuyorum. Genişletmek için tıkla ... by_eMr3' Alıntı: ngage veya sis ile karıştırdın sen. bu java Genişletmek için tıkla ... konuda ne yazdığını iyice okursanız daha iyi olur arkadaşlar!özellikle bu kısmı (elimde görüntü olmadığı için fifa09 ekran görüntüsü koyuyorum.) Aziz™;2396210' Alıntı: pek bir değişiklik söz konusu olmamış aslında.. teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... Önemli değil
CryDaqqeR' Alıntı: oyun tamamen fifa 10 değil sanırım fifa 09'un geliştirilmiş hali 240 x 320 ekran buyutlu javadır deneyen lütfen belirtsin fikrini ! elimde görüntü olmadığı için fifa09 ekran görüntüsü koyuyorum. Genişletmek için tıkla ... by_eMr3' Alıntı: ngage veya sis ile karıştırdın sen. bu java Genişletmek için tıkla ... konuda ne yazdığını iyice okursanız daha iyi olur arkadaşlar!özellikle bu kısmı (elimde görüntü olmadığı için fifa09 ekran görüntüsü koyuyorum.) Aziz™;2396210' Alıntı: pek bir değişiklik söz konusu olmamış aslında.. teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... Önemli değil
CryDaqqeR Üye Konu Sahibi 66muko' Alıntı: teşekkürler kardeş saol Genişletmek için tıkla ... önemli değil
CryDaqqeR Üye Konu Sahibi sek00' Alıntı: kardes bildigimiz fifa 2010 dgl mi bu neresi geliştirilmiş Genişletmek için tıkla ... konu fifa 2010 çıkmadan açılmıştı sanıyorum o zamanlar fifa 10 yoktu
sek00' Alıntı: kardes bildigimiz fifa 2010 dgl mi bu neresi geliştirilmiş Genişletmek için tıkla ... konu fifa 2010 çıkmadan açılmıştı sanıyorum o zamanlar fifa 10 yoktu