Fifa 2009 3D Sis N Gage Classic Oyunu (Os 9.1 ve Os 9.2 Dışında Her Türlü S 60 Da Çalışır)

ersmc

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 2009 3D Sis N Gage Classic Oyunu (Os 9.1 ve Os 9.2 Dışında Her Türlü S 60 Da Çalışır)

Alternatif Link Geldi

Libs Geldi Sıcak Sıcak

İşte Burdan Alabilirsiniz Emeğe Saygı

Arkadaşlar Burdan Bu Uğraşı Çalıp Foruma Paylaşanlara Ceza Versin

Tepkiler: TheDanger, polımıo, ASK23 ve 48 diğerleri

anl_tr

Emekli Yönetici
Dosya 12mb oldugu için siteye yüklenememiştir.

Kardeşim ne vardır şu rapid te yaaa??
Başka site yok gibi niye rapidte paylaşıyosunuz şunları
rapidten dosya indirmenin imkansıza yakın zor olduğunu sanki bilmiyosunuz...!!!!

ersmc

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Doğru Söylüyorsunuz Sağlamı O Olduğu İçin Ama Size Başka Bir Siteye Upload Yaparım

Ve Buda Fifa 2007 Mod Denebilir Ama Yeni Transfeler Tabiki Var Sorunlarınızı Buraya Yazarsanız Sevinirim

dmxyasin

Üye
paylaşım için teşekkürler ..

ersmc

Üye
    Konu Sahibi
Bişey Değil Saolun

Kardes emegin icin saol indirip deneyecem ama genelde joystickle oynaniyo n-gage oyunlari zati benim 6600(altiyuzaltmis tek slflrln) joysticgi universal traktorunun direksiyonu gibi dönmüyo ama yinede saol saygilar..

ersmc

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz Sağolun

Emir

Üye
Öncelikle Eline Saglık No rapid Rapidden Vermeyin

tr_yuri

Üye
dostum n70 ve 6260 denedım calısmıyor sis halinde yok mu

blade...

Üye
çok teşekkürler kardeşim sen olmasan kolay kolay bulunmaz bu oyunlar bu site harika bişi tebrikler

ersmc

Üye
    Konu Sahibi
tr yuri s60 v2 ve v3 lerde bazı osrunlar yaşanıyor bir de fifa 2007 nin libsini deneyin şimdi onu ekliyorum N70 de Direk Yüklendi Ama Tabi Orda Fifa 2007 nin Üstüne Kurduk Şimdi Libsfixide bulmaya çalışacağım

ersmc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Denenmiştir Şöyle Bir Olay Söz Konusu Fifa 2007 Dışında 2005 Veya 2004 libs ve save dosyaları silinmeden yüklenirse çalışma olayı söz konusu bile değil

catruka

Üye
nasıl yüklenecek dosyalar