omer0123 Üye arkadaşlar bende harika oyunlar var ama sizlerle nasıl paylaşacagım bilmiyorum msn adresimden yol gösterirseniz hem siz hemde ben mutlu olurum kasirga_omer@hotmail.com...
arkadaşlar bende harika oyunlar var ama sizlerle nasıl paylaşacagım bilmiyorum msn adresimden yol gösterirseniz hem siz hemde ben mutlu olurum kasirga_omer@hotmail.com...
mukoaslan Üye kardeş nereden indirdiysen al bunu internettten rabıdsahre .com a gir upload et o zmana paylaş
berk berk Üye yahu app dosyası yok siz nasıl dosya veriyosunuz kuruyoz meüye icon gelmiyo app olmadığı iöin ya düzeltin yada adam akıllı paylaşım yapın ya --------------- Ekleme --------------- herkes beni dinlesin bu oyunu çalıştırıcak uygulama yok içinde düzeltilene kadar bekliyecez
yahu app dosyası yok siz nasıl dosya veriyosunuz kuruyoz meüye icon gelmiyo app olmadığı iöin ya düzeltin yada adam akıllı paylaşım yapın ya --------------- Ekleme --------------- herkes beni dinlesin bu oyunu çalıştırıcak uygulama yok içinde düzeltilene kadar bekliyecez