GreaTH Üye S3 de bile calistiriyo ama Acayip Kasiyo Bir cok telefonda Bile kasiyo Guncellemeyle Duzeltirler ins
AIS Üye GreaTH' Alıntı: S3 de bile calistiriyo ama Acayip Kasiyo Bir cok telefonda Bile kasiyo Guncellemeyle Duzeltirler ins Genişletmek için tıkla ... S6 da bile kasıyor. İphone için güncelleme gelmiş. Yakında android için gelir.
GreaTH' Alıntı: S3 de bile calistiriyo ama Acayip Kasiyo Bir cok telefonda Bile kasiyo Guncellemeyle Duzeltirler ins Genişletmek için tıkla ... S6 da bile kasıyor. İphone için güncelleme gelmiş. Yakında android için gelir.
0sıfırcı Üye AIS' Alıntı: S6 da bile kasıyor. İphone için güncelleme gelmiş. Yakında android için gelir. Genişletmek için tıkla ... Güncelleme geldi mi Gelse de @DarkredBlue61 in dediği gibi Bundan benena Retro goal oyunu (java oyuu gibi)hariç futbol oyunları oynamayı beceremiyom
AIS' Alıntı: S6 da bile kasıyor. İphone için güncelleme gelmiş. Yakında android için gelir. Genişletmek için tıkla ... Güncelleme geldi mi Gelse de @DarkredBlue61 in dediği gibi Bundan benena Retro goal oyunu (java oyuu gibi)hariç futbol oyunları oynamayı beceremiyom
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: Güncelleme geldi mi Gelse de @DarkredBlue61 in dediği gibi Bundan benena Retro goal oyunu (java oyuu gibi)hariç futbol oyunları oynamayı beceremiyom Genişletmek için tıkla ... Maç Oldum Olası Oynamadım Sevmediğim İşler Benena
0sıfırcı' Alıntı: Güncelleme geldi mi Gelse de @DarkredBlue61 in dediği gibi Bundan benena Retro goal oyunu (java oyuu gibi)hariç futbol oyunları oynamayı beceremiyom Genişletmek için tıkla ... Maç Oldum Olası Oynamadım Sevmediğim İşler Benena
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: Maç Oldum Olası Oynamadım Sevmediğim İşler Benena Genişletmek için tıkla ... Çocukken dışarda hiç mi top oynamadın ?
DarkredBlue61' Alıntı: Maç Oldum Olası Oynamadım Sevmediğim İşler Benena Genişletmek için tıkla ... Çocukken dışarda hiç mi top oynamadın ?
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: Çocukken dışarda hiç mi top oynamadın ? Genişletmek için tıkla ... yanı nadır çok nadır hemde sokaktı bizim ki köy angara değil yanı
0sıfırcı' Alıntı: Çocukken dışarda hiç mi top oynamadın ? Genişletmek için tıkla ... yanı nadır çok nadır hemde sokaktı bizim ki köy angara değil yanı