Fifa 13 demo çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Fifa 13 demo çıktı!

Siteye üye olmanız ve origin programını indirmeniz gerekiyor. Şuan bende indiriyorum. Hızda herhangi bir sorun yok şuan. Keyifli oyunlar

Gelsinde birde FİFA'ya bakak. Pes 13 beklediğim performansı veremedi.

yarın deneme imkânım yok maalesef. Dersaneden vakit buldukça oynarız artık

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Demo çıkmıştır, keyifli oyunlar

Pes akar, ama denemek lazım. Teşekkürler.

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Pes'e göre daha fazla sistem ister. %95te benim birazdan denerim.

Tepkiler: Kingmortall
yani benim pc kaldırmazmı ? 1.6 ghz ile neyi açacaksın ki

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
yani benim pc kaldırmazmı ? 1.6 ghz ile neyi açacaksın ki

Evet sistem düşük görünüyor. Önceki fifa serilerini oynuyorsan bunuda oynarsın bi şekilde

Oyunu açmayı sonunda başardım ben. Grafik anlamında büyük yenilikler yok. Tabi yine dolu ve güzel bir oyun olmuş.

ya bende 2012 var adam 4 tane cd verdi yükleyemedim şu olayı bi açıklayan varmı acaba anlayan

- - - Eklendi - - -

2007 2012 arası tüm fifalar var da 2012 yi yükleyemedim

evet rar dosyası hepsinde 1 tane dosya var

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

İlk önce cdde olanları bilgisayarına kopyala. Sonra ilk rar paketini aç sırayla devam eder zaten. Bitince çıkartılan klasöre git setup dosyası çıkacaktır oradan yükleyebilirsin.

call of dutyı indirirken bende demiştim 70partı ne yapacağım diye ilk rarı açtım iso dosyasını daemon toolsla açtım setupa tıkladım yüklemeye başladı,2.cdyi istedi onu daemon toolsla açtım tekrar devam etti yani sorun yok gözün korkmasın o kadar parttan

Anılın dediği gibi tüm rarları 1 klasörde topla sonra dediğimi yap

- - - Eklendi - - -

İlk önce cdde olanları bilgisayarına kopyala. Sonra ilk rar paketini aç sırayla devam eder zaten. Bitince çıkartılan klasöre git setup dosyası çıkacaktır oradan yükleyebilirsin.

oyundan oyuna göre farklılık gösterıyor galiba

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
oyundan oyuna göre farklılık gösterıyor galiba

Evet gösterir Senin dediğinde iso dosyası varmış. İso yükleme basit dediğin gibi. Tek bir dosyayı cd haline getiriyor direk setupdan yükleyebiliyorsun. Part aynı aslında hepsini bir arada toplayıp çıkartıyorsun sonra yüklüyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...